Another World - Kapitel 14

"Where's the toilet?!" nästan skrek jag samtidigt som jag hoppade upp och satte handen för munnen. Harry tittade oroligt på mig.
"Uhm.. the third door to the left." sa Liam, Lou och Savan var för upptagna med spelet.
"Harry, your time to record." hörde jag en röst skrika medans jag sprang till toaletten. Gud, vad händer med mig?
"Ange, are you okey?" sa en röst utanför toaletten, Louis. Ärligt talat, jag vet inte.. Ena sekunden mådde jag bra, och hade as kul med killarna. Nästa satt jag på golvet, med huvudet över toan och spydde. Riktigt nice.. "Ange, answer! Are you okay? What happend? Open the door!" fortsatte han. Jag sträckte upp handen och låste upp, fortfarande sittandes över toan. Lou satte sig ner brevid mig. Jag tittade på honom, med tårar i ögonen. "Why are you crying babe?" sa han tittandes oroligt på mig. Jag log lite vagt, det var roligt när han kallade mig babe. Han har flickvän, jag pojkvän, ändå så sa han ofta babe. Eller iochförsig, Lou kallade alla babe, haha. En gång sa han tillochmed babe till min mamma... Det var lite awkward, men sen så asgarvavde alla.
"Well, it's not the funniest thing to puke. Is it?" lite elakt jag vet... Han log bara. 
"But, why are you puking? Food poisioning?"
"I don't know... But I've only eaten an apple today, so it's probably not food poisioning." jag kände hur det va på gång än en gång. Jag lutade mig snabbt över toan och Lou tog mitt hår i en toffs. Han var så snäll, jag skulle nog säga att han var en av mina bästa vänner... Även om vi knappt känt varandra i en månad. Vi hade liksom klickat direkt. 
"Sorry about that..." 
"It's okay, you can't help it right?" log han. Jag spolade och satte mig mot väggen brevid honom. "But, if it's not food poisioning, then what is it...?" jag ryckte på axlarna. Vi satt båda tysta ett tag, och tänkte. Vad var det? Inte matförgiftning, så vad annars? Jag kanske bara mådde dåligt, magsjuka..? Helt plötsligt nästan hoppade Lou till. "What?" frågade jag.
"Maybe..." började han. "Maybe you're pregnant...?"
"No! Ah ah! I'm NOT pregnant!" sa jag snabbt. Jag var inte gravid! Nej! No way! 
"But how can you be sure?"
"I just am. I'm not pregnant. I can't be!" jag klev upp från golvet och började gå runt i det lilla rummet. Gravid? Jag? No way. Omöjligt. Louis tittade på mig med en menande blick. "I'm not! Okay? We've used protection every time! So just drop it Lou." sa jag och stormade ut ur rummet. Jag kan inte vara gravid. Vart fick Louis ens det ifrån? Nej, jag är inte gravid. Så är det bara. 
"Angie! Wait, I'm sorry!" skrek Louis efter mig men jag brydde mig inte. Jag tittade inte vart jag gick och jag gick in i någon. Harry. 
"Babe? What happend? Are you okay?" frågade han och lyfte upp mitt huvud. Han såg orolig ut. Jag däremot, tittade bara på honom med arga ögon, nästan elaka och nonchalanta.
"I'm fine." sa jag och gick förbi honom, in till rummet där alla satt och tog min väska, sen gick jag ut. Både Louis och Harry skrek efter mig. Jag orkade inte med dom just nu. Inte med någon. Det gick dock inte så bra.. Jag glömde alla skrikande tjejer utanför, great. Direkt när jag kom ut skrek dom. Några skrek mitt namn, men nej, jag orkade inte just nu. Jag ville bara till hotellet. Jag fortsatte gå och några tjejer sprang efter mig. 
"Omg! Hej Angie! Du är jätte fin! Kan vi få ta en bild?!" sa dom, jätte glada. 
"Sorry tjejer, jag mår inte bra just nu. Förlåt." sa jag och fortsatte gå. Varför var jag så elak? Gah! Aja, jag kan inte göra något nu. Jag gick mot hotellet snabbare än någonsin förut. Gravid? Nej... 
 
Harrys pov. 
 
Angie just ran out. Why? And she sorta ignored me. Why? "Lou, what did you talk about in there? Why is Ange upset?" I asked Louis, who stood right next to me, looking as shocked as me.
"We just thought about why she puke..." 
"And? Why is she upset?"
"I asked if she might be..pregnant.." What?! Pregnant?! 
"No, she's not pregnant! Where did you get that from?!" 
"I don't know... She puke, and she's been really emotional lately? I don't know, I was wrong. Just forget it Haz." he said and walked inside the studio. Pregnant? No, she can't be... Or can she? No, we've used protection.  No, she's not pregnant. Period. 
You wanted drama? You got drama! ;D
Haha, sorry om det blev skit. Jag kände att jag va tvungen att skriva ett kapitel. Japp.. Bye. 

Another World - Kapitel 13

Jag klev ur sängen och hoppade snabbt in i dushen innan jag drog på mig nån gammal, lång, vit/svart randig klänning och satte up håret i en stram tofs. Jag drog på mig ett par sandaler, slängde ner lite grejjer i en väska och begav mig mot Espresso House, eftersom det inte finns nån Starbucks i Sverige..Tyvärr. 
 
När jag äntligen fått min Cafe Latte och köpt ett äpple så ringde min telefon. Harry.
"Hi babe!" sa jag och tog ett bett av äpplet.
"Hi love! Where are you?"
"Uhm, I'm like by the water..."
"By the water? Haha babe, Stockholm is like only water!" skrattade Harry.
"Oh right, haha! But were are you? The studio? Cause I find better here than you guys, haha."
"Yeah... Haha, but we're.. Uhm, I don't know what the street is called, but we're like by the castle, by the water."
"Oh, okay. But I'll be there in like 5min?" sa jag och började gå mot slottet.
"Sure. Love you!"
"Love you too, bye." jag la på och fortsatte gå. Tur att jag tagit på mig så 'lite' kläder, det var jäkligt varmt ute! Efter ett tag såg jag 4killar sitta på kanten vid vattnet. Jag hade ganska stor lust att putta i någon där och nu, fast det skulle nog inte vara så poppis... 
"Hey boys! Enjoying the good weather?" log jag och slog mig ner brevid Zayn. 
"Yeah. Never knew Sweden had such good weather." sa Liam.
"I don't think anyone knew that. Haha. But, where's my boyfriend?" frågade jag och i just den stunden kände jag hur någon satte sig ner brevid mig. Jag vände på mig och där va han, lika perfekt som alltid. Han log och sen mötes våra läppar i en perfekt kyss
"I've missed that." sa jag och Harry la en arm över min axel.
"Really? After what you two did last night? So we couldn't sleep?" retade Lou oss, och jag kände hur jag blev till en tomat. Harry gav honom en 'lägg av' blick. Vi satt där och pratade i en kvart eller liknande innan Paul kom, och killarna va tvungna och gå tillbaka till studion. Såklart följde jag med. När vi kom till studio var det ganska mycket fans, eller nej, det var jätte mycket! Några hundra skulle jag gissa? Killarna stannade i mitten av vägen så tjejerna kunde ta bilder på dom. Själv ställde jag mig lite längre bak, det var ju inte mig dom tog kort på? 
"Angelica? Kan inte jag få ta en bild med dig?" hörde jag plötsligt en tjej skrika. Mig? En bild, med mig? 
"Ehm..med mig? På riktigt?" 
"Ja! Du är jätte fin, och vacker! Och verkar jätte snäll!!" sa hon och jag rodnade. 
"Babe, are you coming?" frågade Harry några sekunder senare. De andra hade redan gått in i studion. 
"Yeah, uhm.. 1sec." sa jag och gick fram till den tjejen som ville ha en bild. Hon verkade as snäll. 
"Hej!" sa hon. Några tjejer runt om pep lite. Gud, det här kändes konstigt.. Visst hade jag fått lite 'övning' genom modell karriären, men det här var..herregud! Och det var ju inte för att jag gjort något speciellt, jag dejtade ju bara Harry Styles. 
"Hej! Va gulligt att du ville ta en bild med mig, men varför? Jag dejtar ju bara Ha-"
"Nej, jag ville ta en bild för du är en as bra modell! Jag såg dig i senaste numret av Seventeen, och du var jätte fin! Asså, du är verkligen min idol. Du är liksom en normal tjej, jag kan typ se mig själv i dig." sa hon. Jag öppnade munnen men inget kom ut. Bara ett leende. Var jag någons idol? Nej.. Det kan inte vara sant. Det är nästan allt jag någonsin drömt om. Att någon skulle se upp till mig. Jag kände hur en tår rann ner från kinden och kramade om henne. "Förlåt, fick jag dig att gråta?" skrattade hon och jag log.
"Tack!" log jag. Jag tog en bild med henne och sprang sedan in till killarna. Zayn va inne i studion och sjöng. Det lät bra, riktigt bra! No surprise there, men det var liksom inte klassiska boy band låtar. Men det är klart, One Direction är långt ifrån det klassiska pojkbandet. Dom var dom själva. 5 idioter. 5 snygga idioter. Niall satt med Carl och Rami. De skrev låtar antar jag. Liam, Lou, Harry och Savan satt och spelade Fifa. Yay...
"So our fans like you more than us now? Or actually I understand them, I love you more than anything." sa Harry och kysste mig på pannan när jag satt mig på golvet mellan hans ben. Jag skrattade lite.
"Awh, you guys are so cute I wanna puke." sa Lou sarkastiskt och vi alla skrattade lite. Vi satt där några minuter, Harry lekte med mitt hår, Lou och Savan spelade Fifa mot varandra och Liam höll på med mobilen. Plötsligt kände jag hur det bubblade till i magen. Och det var inte fjärilar. 
"Where's the toilet?!" nästan skrek jag samtidigt som jag hoppade upp och satte handen för munnen. Harry tittade oroligt på mig.
"Uhm.. the third door to the left." sa Liam, Lou och Savan var för upptagna med spelet.
"Harry, your time to record." hörde jag en röst skrika medans jag sprang till toaletten. Gud, vad händer med mig?
Hej. Long time no see? Haha. Men jag orkar inte förklara varför jag inte skrivit, så jag skriver bara ett ord. Sommar.
Men iaf, vad händer med Angie?

Another World - Kapitel 12

"So, 1000pounds on Victoria Secret ey? And I haven't got to see anything?" sa Harry och log sitt kända snea leende medans vi gick hemåt.
"Well, maybe if you're nice you'll get to see them tonight." sa jag och retade honom lite. Han log igen och stannade och kysste mig. 
"I love you Angie." 
"I love you too Haz."
Harry öppnade dörren till lägenheten och när vi kom in satt alla killar där, plus Eleanor och Danielle. Eller tja, Dannielle sov lutandes mot Liams axel i soffan. Dom är så söta! Niall satt i soffan en bit ifrån Liam och..åt chips eller nåt. Why am I not suprised? Lou, Zayn och El satt vid köksbordet. 
"Hey guys!" sa Harry och slog sig ner vid bordet, jag satte mig i hans knä. Dom sa hej och började prata om onödiga saker, som vanligt. El dock halvsov mot Lou's axel. 
"Annie, what are you looking at?" sa Zayn efter ett tag. Jag hade nog stirrat på honom ända sen vi kom hem, med världens största leende på läpparna. Jag vaknade upp ur transen och börjde som vanligt direkt prata.
"So Zayn.." började jag och han tittade på mig med ett leende. "How's it going with the girls? Anyone special you're seeing?" sa jag, med världens största leende. 
"She told you?" sa Zayn med det blyga leendet han är känd för. Både jag och Harry nickade. 
"What?! Zayn, you've got a girlfriend?! Why haven't you told us?! Omg, omg, congratz!!" sa El och log asstort, antog att hon vaknat. Det var nog en sak som nästan alla tjejer delade, att vi blir waaaay to glada när någon man känner/bryr sig om träffar någon speciell. Vi alla skrattade lite.
"Well, I wouldn't call her my girlfriend. We haven't really talked about it... But I gotta admit, I really really like her... Tho, I don't know how she feels about me.." 
"She likes you, a lot." log Harry och Zayn sken upp i ett leende. 
"Really?!" 
"Yeah, she's over the moon. You should go call her." blinkade jag och Zayn sprang nästan direkt iväg hem till sig, inte för att det var långt, bara några trappor ner.
"Aww, young love, how cute isn't that?" sa Lou och gjorde en sån min man gör när man är kär. Eller tja, dom gör ju bara det i filmer... 
"Well, you wouldn't know anything about that right? Cause you're..you know, old." retade jag Lou. Jag kunde inte motstå att le stort när jag sa det, ibland var jag så clever. Dom andra skrattade, högt(!) och Lou började jaga mig, han skrattade också. Så här såg det ofta ut; jag sa någonting 'roligt', oftast om Lou eftersom han var lustigkurren i gruppen, alla skrattade och Lou började jaga mig runt lägenheten. Nån gång har vi tillochmed sprungit ut... Men, även fast jag ofta skoja med Louis så vet han att jag älskar honom, but not as anything more than friends! Plus, att han ofta skoja med mig, så det var inte mer än rätt. 
 
Jag öppnade sakta ögonen och möttes av solen som sken in genom hotel fönstret. Det skulle bli ännu en fin dag i Sverige. Japp, vi var nu i Sverige. Killarna skulle spela in, och jag fick följa med! Eller, managementet var inte överfötjusta, men Harry hade sagt att om inte jag följde med, så gjorde inte han heller det. Så, vad hade dom för val? Haha. Men som tur va hade de andra killarna inget emot det, faktiskt så var dom överlyckliga! Dock var det nog för att då hade dom en till att reta/busa med, men det gör inget!
Jag vände mig om och såg att Harry inte var där... Jag tog min mobil och såg ett sms. 'Hi babe! We're in the studio, and I didn't wanna wake you up! You looked like you needed the sleep after last night ;) Plus, you looked so beautiful, and peaceful sleeping! Text me when you wake up love. And oh, I left money if you needed for breakfast, or if you just wanted to shop! Jag älskar dig! ;) <3 x' Han va så gullig! 'Hey handsome! How are ya? Just woke up, so should I come to the studio, orrr? :) Thx babe! Love you! <3 x' Jag klev ur sängen och hoppade snabbt in i dushen innan jag drog på mig nån gammal, lång, vit/svart randig klänning och satte up håret i en stram tofs. Jag drog på mig ett par sandaler, slängde ner lite grejjer i en väska och begav mig mot Espresso House, eftersom det inte finns nån Starbucks i Sverige..Tyvärr. 
Damdidamdidamdiamdiam.. Eller nåt, haha lol! Nej, men... Vad tycker ni? Någoting speciellt ni vill ska hända? Ge mig tiiips! :D 

Another World - Kapitel 11

"What? An angel? Hold on, why am I getting to know this now?! Omg congratz!" sa Mila och kramade mig också. "Thanks, like I still can't believe it... I'm an angel, for Victoria Secret Fashion Show! Together with Adrianna Lima, Heidi Klum, Miranda Kerr, Karolina Kurkova, Chanel Iman and so many others! Holy shit!" 
 
 
Efter att vi suttit och snackat om Victoria Secret ett tag kände jag att det var dags att byta ämne.
"So, how's it going on the guy view?" frågade jag Mila, och log stort. Hon hade alltid varit populär bland killar, och jag förstår varför; hon är as vacker! 
"What do you mean..?" försökte hon.
"Ah Mila, don't try to fool me! I've known you since we were kids, and I right as I saw you today, I knew that something was diffrent. So, who is it? Somebody I know?" frågade jag och hon rodnade. "Oh my god! It's someone I know! Who is it?!" nästan skrek jag, waaay to exided
"Actually, both of you know him..." sa hon och både mina och Harry ögon blev lika stora som pizza fat. 
"But wait..." började Harry. "The only guys we both know is the boys.."
"No way?! Omg Mila! Tell me! Who is it?! Zayn?! Niall?!" hon rodnade bara mer och mer, gud va gullig hon var när hon rodnande. "Come on babe! I'm not gonna stop before you tell me!" sa jag skrattande. 
"Okay, but promise to not tell anyone! Okay? Like, I like him, but I dunno about him.." sa hon och vi lovade. "Okay..it's..Zayn." sa hon tyst och jag gav ifrån mig ett litet skrik, så alla tittade på oss, men det var okej.
"OMFG! Awh! I'm so happy for you babe!" sa, nästan skrek, jag. Och så höll jag på ända tills vi var tvugna att gå. 
"So, can we like meet tomorrow?" frågade jag Mila menas vi stod utanför Starbucks, Harry hade sina händer på mina höfter. Det kändes så skönt, det var en obeskrivlig känsla.
"Sorry babe, I'm going back to Holmes Chapel tomorrow for a few day, but after that?" frågade hon och vi kramades om, dags att gå. Jag nickade och hon krama om Harry också. 
 
"So, 1000pounds on Victoria Secret ey? And I haven't got to see anything?" sa Harry och log sitt kända snea leende medans vi gick hemåt.
"Well, maybe if you're nice you'll get to see them tonight." sa jag och retade honom lite. Han log igen och stannade och kysste mig. 
"I love you Angie." 
"I love you too Haz."
Ledsen att det blev så kort, men jag skriver mer idag! :) Klockan är ju 4 på morgonen... ;)

Another World - Kapitel 10

"That I didn't kiss him, he kissed me. Yada yada yada." skrattade jag, och detsamma gjorde Lou. "Well, it's good to have you back kido." sa han och tog sin hand runt min nacke. Och då började en fejk-fight. Det var inte första gången, långt ifrån. 
 
Bild 1: Angies outfit Bild 2: Mila
 
Det var 2timmar sen jag vaknade, Harry hade fortfarande inte vaknat, så jag bestämde mig för att gå och väcka honom, på samma sätt som alltid. När jag kom in låg han på rygg, med täcket nere vid höfterna. Damn, hans sexpack... Jag hoppade upp på sängen, eller nej, på Harry, med ett ben på varje sida av honom. "Good morning handsome!" sa jag och kysste honom på kinden. "Ououhc. Just five more minutes mom." sa han och vifftade med handen. Jag kunde inte sluta att skratta. "Haha! Omg Harry! You're so stupid!" sa jag och slog honom lätt på bröstet. "What?!" sa han och satte sig upp så jag ramlade bakåt, och hamnade mellan hans ben. Både Harry och jag dog av garv. "Omg, I'm so sorry babe!" fick han fram mellan skratten och hjälpte mig upp så jag satt som innan igen. "Yeah, I'm sure." sa jag sarkastiskt och kysste honom. Han tog sina armar runt min midja och drog mig närmare honom. "Ya know babe, you're really hot when wearing nothing but my shirt." "Yeah? Well, you're pretty hot when you're not wearing anything." kyssen blev mer och mer passionerad och snart låg jag under Harry. "I love you Angie, you know that right?" sa han och kysste ner på min nacke. "I love you too Haz." sa jag, och stoppade honom. "What are you doing babe?" sa han chokerat. "We can't do this now, I'm hungry, and we need to get up. We're meeting Mila today, forgot?" sa jag och försökte knuffa bort Harry. "Awh, come on babe, a quicky?" sa han och kysste min 'sweet-spot', han visste att jag inte kunde motstå det. "Fine, but it has to be quick!" sa jag och han log. 
Jag drog på mig ett par jeans short, en blommig bustier, svarta Jeffrey Campbell och en militär jacka. "Are you done babe?" skrek Harry nerefrån. "Yup, I'm coming." sa jag och sprang ner för trapporna. "Wow.." sa han och  jag log, och jag gav honom en snabbt kyss. 
"Hey Angie, and Haz!" sa Mila och både jag och Harry kramade om henne, vi alla kände ju varandra sedan barnsben. "Hey babe! It's been so long! Omg, I've missed you so, so much!" sa jag och kramade henne än en gång, våran vänskap var obeskrivlig, hon var som en syster. "I've missed you to! Omfg! It's been so empty without you! The appartment's been so dull! And like all the parties been so boring!" "Awh!" sa jag och en tår ran nerför kiden. Gud, så töntig jag kunde vara ibland. "Hey girls, I'm here too.." sa Haz och log så där snett som bara han kunde. Mila skrattade och kramade om Harry också. "I've missed you too curly. It's been soo long, last time I saw you, you were just the flirty guy down the street, and now you're Harry Styles from One Direction." she said and smiled. "Yeah.. And you've changed a lot too weirdo! Now you're this famous dancer! When I last saw you, you were the shy girl who all guys liked!" "Oh stop it!" skrattade hon och gjorde nån töntig sak med handen. Vi alla skrattade sen stog vi och pratade lite till. "Okay guys, what are we gonna do? We can't just stand here in the middle of the street all day." "I don't know... What do you guys wanna do?" frågade Harry, och då fick både jag och Mila ett as stortleende på läpparna, och en glimt i ögat. "SHOP!" skrek/skrattade vi samtidigt. "Oh god, why did I even ask?" mumlade Harry och vi började gå mot Oxford Street. 
Efter 3timmar av shopping gick vi och satte oss på Starbucks. Det tär på krafterna att shoppa. "Hey Ang, you didn't buy anything in Victoria Secret? That's like your fav shop?" fråga Mila när vi all köpt varsin dricka och satt oss ner, ett bord i höret i hopp om att inget fan skulle komma. Det hade kommit fram några tjejer medans vi shoppade, men det hade Harry inget emot, han var ändå inte världens största fan av att shoppa. "Well, I bought stuff for like 1000punds while I was in New York, and that was only on Victoria Secret!" sa jag och både Mila och Harry skrattade. Ibland var jag hopplös... En riktig slösare. "Wait..did you get the job as an angel?!" sa Harry plötsligt. Jag nickade stolt. "No way?! Congratz babe!" Harry drog in mig brevid honom och kysste mig. "What? An angel? Hold on, why am I getting to know this now?! Omg congratz!" sa Mila och kramade mig också. "Thanks, like I still can't believe it... I'm an angel, for Victoria Secret Fashion Show! Together with Adrianna Lima, Heidi Klum, Miranda Kerr, Karolina Kurkova, Chanel Iman and so many others! Holy shit!" 
Sorry att det tog så lång tid, men det 'r ju sommar nu, så jag gör ju andra saker också! :) Men också, får jag lite feedback(kommentarer) så känns det ju roligare att skriva!