Another World - Kapitel 6

"Haha, good morning handsome!" sa jag och kysste honom. "Wow, except for the fact that you jumped on me, this day is starting great!" sa han och vi båda log. "Now come on.." sa jag och drog upp honom ur sängen. "Noo.." mumlade han som vi gick mot trappan. Jag bara skrattade och fortsatte dra honom."Come on babe!" sa Harry samtidigt som jag drog på mig jeans shortsen. "I'm coming!" skrek jag och sprang ner för trappan. "Wow.." sa han och drog in mig i hans armar, och kysste mig hårt, och passionerat.
"Maybe we should stay in today?" sa han och blinkade, men jag bara skrattade och skakade på huvudet. "Coome oon.." bad han. "No Harry, it's my last day, I don't wanna spend it inside." sa jag och tittade på Harry med 'puppy eyes', jag visste att han inte kunde motstå det. "Fine.." mumlade han. "But tonight?" sa ha och log stort, jag bara skrattade och vi gick ut. Konstigt nog var det inga fans utanför Harrys hus/mitt hus..
När vi hade gått runt ett tag, bara pratat och hunnit köpa en varsin glass, satte vi oss på en bänk. "So, how long are you gonna be in NY babe?" frågade Harry och tittade på mig med lite ledsna ögon. "Don't be sad Haz, it's only for 5days!" sa jag och log. Han tittade ner på sina händer, som han höll på och lekte med, så som han gjorde när han var nervös. "I'll miss you.." viskade Harry och ett stort leende spreds på mina läppar. "I'll miss you too Harry!" han tittade upp på mig och log, och sekunder senare möttes våra läppar. Det kändes som en elchock flög genom mig varje gång vi kysstes, det var den bästa känslan i världen! "I love you Annie, more than anything!" jag kände hur en tår rann ner för kinden. "I love you too Harry!". Plötsligt hörde vi en massa små skrik och 'aww!' bakom oss. Okej, dags igen. Harry vände sig om. "Hi girls!" sa Harry och tjejerna började små skrika och både jag och Harry log. Wow, nu slog det verkligen mig att killen jag var tillsammans med var HARRY STYLES... Jag har inte riktigt sett honom som det, eftersom det faktiskt inte varit så mycket fans osv hittils, men jag antar att folk förstått att han var hemma i Holmes Chapel nu... Jag vaknade till när tjejerna skrek ännu mer, vad hände nu? Jag tittade omkring mig och såg Lou, jaha.. Vänta, Lou?! Vad gör han här?! Han kom gående och tjejerna skrek bara ännu mer för varje steg han kom närmare, eller tja, några hade redan sprungit fram till honom. "Hi babez!" sa han och tjejerna små skrek än en gång, och jag skrattade lite för mig själv. Han kom och satte sig brevid oss på bänken. "Hello lovebirds!" sa han och blinkade åt Harry som slog till honom lite lätt, jag satt bara där, jäkligt förvånad över att Lou var här. "Lou.." började jag och han tittade på mig, liksom alla andra... "What are you doing here..?" han svarade inte utan skrattade bara lite. När vi hade suttit och pratat med fansen, eller ja, Harry och Lou pratade mest, fansen var ju inte där för mig, så begav vi oss sakta hemmåt. "Okey Lou, why are you here?" frågade jag som vi kom innanför Harrys dörr. "Just wanted to spend sometime with my boyfriend not that his girlfriend is going away!" sa han och Lou och Harry kramades om, och pussade varan på kinden. Jag kunde inte motstå att ta en kort: "This is so going on Twitter!" sa jag och skrattade, vilket dom också gjorde.
'Larry Stylinson is REAL! :')' skrev jag och la in bilden. Resten av kvällen satt vi bara och fjantade oss, kollade på lite filmer, hade det allmänt roligt helt enkelt. När klockan var halv 1 bestämde vi oss, eller iallafall jag, för att gå och lägga oss. "Night boys!" sa jag och kramade hon Lou, och Harry följde med mig upp. Medans jag bytte om till pyjamas, eller det var bara ett par shorts och ett linne, kände jag hur Harry tittade på mig hela tiden och jag kunde inte låta bli att le. 
Sorry för ett ganska kort kapitel! Men jag var stressad, har inte igentligen tid, men jag kände att jag ville ändå.. Haha :)

Another World - Kapitel 5

Jag tittade upp på Harry och log. Hans perfekta gröna ögon stirrade in i mina och jag kände hur jag smälte inombords. Jag bet i min underläpp, wow, hans ögon är verkligen fanastiska, och hypnotiserande. "Angie?!" jag hoppade till när Annie skrek det. "What?!" sa jag tillbaka irriterande och kollade mig runt bordet, ops.. Alla stirrade på mig och Harry..

Angie's outfit när de gick ut.

 

Jag kände mig som ett rådjur i strålkastare och tittade snabbt upp på Harry, med panik i blicken. Vi hade ju bestämt oss för att inte berätta. Men skulle vi vara tvugna nu? Harry tittade på mig lika nervöst. Okej Angie, lungna ner dig. Det var bara en blick, och ett litet leende, inget annat. Det var inte som om jag typ, kysste honom, nej det var bara en blick. Och ett leende. Och ett bet i läppen... Okej, lunga ner dig Angie! Jag tog ett tyst andetag och vände mig mot de andra och log, och skakade på huvudet. Alla återgick till sitt och både jag och Harry andades ut, tur att våra familjer inte var det smartaste..Haha.
30min senare hade vi ätit upp maten, och satt nu bara vid mat bordet och pratade. Annie hade gått och satt sig vid TV:n, med datan... Helt plötsigt skrek Annie till och vi alla tittade mot henne. Hon stängde snabbt ner datan och sa åt mig att komma. "You, Harry, last night, all over Twitter..!" viskade hon i mitt öra. Hon visste om mig och Harry, hon såg oss när Harry kysste mig på pannan utanför. Jag fick än en gång panik och gick tillbaka till bordet då alla tittade på mig med stora ögon. Jag skakade på huvudet och trängde fram ett lendee samtidigt som satte mig ner. "Oh nothing, boyfriend probem.." sa jag och ljög. Harry tittade på mig men jag skakade på huvudet, det känndes onödigt att göra honom nervösare än nödvändigt...
"The pop sensation One Direction's Harry Styles was last night seen with an unknown girl at a club." hörde vi alla och vände oss mot TV:n, som var på nästan högsta ljud. Jag och Harry bytte en orolig blick, men fortsatte ändå kolla. "Mr. Styles and the girl were dancing very intimatly. They were later seen leaving the club, together and got into a cab." sa dom, medans dom visade bilder på mig och Harry dagen innan. Fan! Folk kommer känna igen mig, jag kommer få jätte mycket hat och jag kommer dö! Okej, dramaqueen. Men det kommer fan inte bli enkelt.. "The girl were seen leaving Mr.Styles appartment this morning, without Harry. And according to our sources the girl is Harry's childhood friend and now lingiere model Angelica Hansen." fortsatte hon på tv och det vissades bilder från imorse, och några modell bilder. Jag satt bara och stirrade på tv:n, varför? Varför?! Varför var dom tvugna att vissa bilder på hur jag ser ut?! Och säga vad jag heter, I NATIONELL TV?! Hur i helvete skulle det här gå? Fansen skulle väl döda mig.. Eller, åtminstånde försöka! Inte för att directioners var elaka på något sätt, men jag vet hur dom blev. Dom var väldigt..beskydande av killarna. Jag klandrar dom inte, jag är ju själv en del av dom. Jag vände på huvet och kom tillbaka till verkligheten. Än en gång stirrade alla på mig och Harry. Alla satt tysta och kollade på varandra i nån minut när Gemma tillslut sa: "FINALLY!". Vi alla tittade på henne med stora ögon. "Ah, come on! Everyone knows you guys have had a a crush on each other for ages! And now you're finally together!"sa hon och log stort. Efter några sekunder log de andra också, inklusive Harry och jag.
1 vecka senare:
Jag vände mig om och möttes av en sovande Harry. Jag log för mig själv. Han var så perfekt. Solen lyste bakom honom, och han såg ut som en ängel. "I love you..." viskade jag och såg hur ett litet leende formades på hans läppar. Det hade nu gått 1vecka sen vi gick ut offentligt som ett par, eller tja, VI gjorde ju inte det, det var ju tv. Men fansen hade tagit det...ganska bra. Såklart är det jobbigt att se ens kändis crush i ett förhållande, har själv känt så, så jag förstog dom. Vissa fans var lite elakare än andra, men överlag hade alla tagit det bra, och var snälla. Jag klev upp ur sängen och drog på mig första bästa tröjan jag hittade, antar att det var Harrys eftersom den var väldigt stor... När jag kom ner stog mamma och gjorde frukost. "Oh, hi sweetie!" sa hon samtidigt som hon rörde om i äggröran. "Hi mom!" sa jag och gav henne en snabb kram, och började sen duka bordet. "So, what are you and Harry doing today?" "Uhm..probably just chill, or maybe go for a walk, if the fans allow us to come out of our house!" skrattade jag och mamam log också. "Go tell Harry breakfast is done!" "But where is dad, Annie and Robert?" frågade jag. "Oh, did'nt you know? They're wisiting grandma." sa mamma och jag tittade förvånat på henne. "What?! Without me?!" sa, nästan skrek, jag. "Calm down honey, they're just there for 2days." sa hon och jag himlade med ögonen. Det blev aldrig bara två dagar, man kunde inte vara hos farmor i två dagar, hon var helt enkelt för underbar! Jag kom in i rummet och Harry sov fortfarande, suck. Det killen kunde sova, det kunde han verkligen! Jag hoppade upp på Harry och han vaknade med en chock. "What the..babe?!" sa han och gnuggade sina ögon. "Haha, good morning handsome!" sa jag och kysste honom. "Wow, except for the fact that you jumped on me, this day is starting great!" sa han och vi båda log. "Now come on.." sa jag och drog upp honom ur sängen. "Noo.." mumlade han som vi gick mot trappan. Jag bara skrattade och fortsatte dra honom.
"Come on babe!" sa Harry samtidigt som jag drog på mig jeans shortsen. "I'm coming!" skrek jag och sprang ner för trappan. "Wow.." sa han och drog in mig i hans armar, och kysste mig hårt, och passionerat.
Sorry för att det tog så låång tid! Har baar inte haft lust, men fick en gullig kommentar idag som ändrade allt! :D Extra långt, ganska innehålls löst i slutet(?) kapitel. Men en fråga:
Skriver jag bra, eller tycker ni det är för detaljerat? Skulle verkligen uppskatta svar, för jag vill veta! :)
Ska försöka skriva ett kapitel till imorgoon! :D

Another World - Kapitel 4

"Wow, a lingerie model?!" sa Louis helt plötsligt igen och denna gång var det Harry som svarade: "Yes Lou! My girlfriend is a lingirie model!" Hade Harry precis sagt 'girlfriend'? Wow! Så jag var hans flickvän? Efter en natt tillbaka i London? En fantastisk natt...
Jag log mot Harry. "Anyone wants breakfast?" frågade jag och alla sa ja utom Harry: "No!" skrek han och Niall frågade varför. "Sorry babe.." började han och tittade på mig. "but you really can't cook!" sa han och alla brast ut i skratt. "I can! I've learn'd!" sa jag och lipade, samtidigt som alla började skratta ännu mer och Harry drog in mig i en varm kram och kysste mig i pannan.
5timmar senare var vi på väg hem, till Holmes Chapel. Vi båda var ganska trötta, så ingen sa något...  Jag kände hur ögonlocken blev tyngre och tyngre, men jag ville inte somna, det skulle känns elakt mot Harry. Jag fibblade lite på radion. "And now, the time a lot of you young girls out there have been waiting for. A whole hour with the worlds biggest boy band right now.... ONE DIRECTION!!" jag och Harry tittade snabbt(och förvånat) på varandra och log sedan stort. Det kändes konstigt att Harry, min granne som jag känt hela mitt liv, nu var medlem i One Direction, världens största pojkband. Men såklart va jag stolt. "You're insecure, don't know what for.." Liam's röst pumpades i bilen och både jag och Harry började sjunga med.
Några timmar senare körde Harry upp på uppfarten,till min förvåning(och lättnad) var det inga fans där.
Resten av resan hade gått ganska snabbt, mestadels sjöng vi med i låtarna och resten av tiden pratade vi. Vi hade bestämt oss för att inte berätta om 'oss' än. Det skulle vara så mycket frågor ändå.
Jag hoppade till när Harry stängde igen bildörren och gjorde det samma själv. "Harry, I can carry it by myself." sa jag och log när han tog ut min resväska. "I know, but I wanna carry it!" sa han och gick mot min dörr. Jag tog min handväska och gick efter honom. "Soo.. I guess this is god bye?" sa Harry och jag tittade förvånat på honom. "Harry, we're just going to see our familys, it's not like we're gonna be away from each other for months!" skrattade jag fram, och Harry började också skratta. "Besides, we're probably gonna meet tonight, or tomorrow tops!" sa jag och log. Harry nickade och drog in mig i en kram, han lyfte upp mitt huvud och kysste mig. Jag insåg att någon kanske såg, men just nu brydde jag mig inte. Harry läppar, wow! "I love you Angie!" viskade han  och jag kände hur jag fick gåshud över hela kroppen. "I love you too!"sa jag och våra läppar mötes ännu en gång. Harry drog ifrån: "I have to go now, before someone sees us!". Han gav mig en snabb puss på pannan och gick sedan till bilen och tog sin väska. Jag plingade på dörren i hopp om att dom var hemma, eftersom jag glömt min nyckel i London, så smart var jag... Dörren slets upp av mina lilla syster Annie, som sken upp i ett leende när hon såg mig, precis som jag gjorde när jag såg henne. "ANGIE!!" skrek hon och jag kramade hon henne hårt. Bara några sekunder senare kom min mamma och pappa gående bakom Annie. "Hi honey!" skrek mamma och omfamnade mig hårt. "Hi too you to mom! Could you please let go? I can't breathe.." sa jag och alla började skratta. Hon släppte mig och nu kramade pappa mig. "Hi baby girl!" sa han och log. "Or, you're not a baby anymore!" sa han och vi båda log. "Where's Robert?" frågade jag och i samma sekund hörde jag hur någon kom ner för trappan. "Hi Angie!" sa han och kramade om mig. "Hi idiot!" sa jag och log, han slog till mig lätt på armen. "I love you too!" "Ha, I hate you" sa jag och lipade. Han började skratta och mamma och pappa tittade konstigt på oss. Mina och Roberts relation var speciell: vi retades. Som typ alla andra syskon... Men ändå förstod folk inte oss.. Haha.
Det plingade på dörren och jag gick och öppnade. Där stog Gemma, Anne, Harry och resten av familjen. Jag sa hej till alla och kramade om dom. När jag kramade om Harry smög han in en lapp i min bakficka, förhoppnings vis såg ingen. När vi satte oss vid matbordet satte jag mig brevid Harry, och tog upp lappen. "i love you babe xx <3" stog det på den och ett stort leende spreds på mina läppar. Jag tittade upp på Harry och log. Hans perfekta gröna ögon stirrade in i mina och jag kände hur jag smälte inombords. Jag bet i min underläpp, wow, hans ögon är verkligen fanastiska, och hypnotiserande. "Angie?!" jag hoppade till när Annie skrek det. "What?!" sa jag tillbaka irriterande och kollade mig runt bordet, ops.. Alla stirrade på mig..
Gud! VERKLIGEN AS STORT FÖRLÅT för att jag inte skrivit ett kapitel på typ två veckor! Ska bli bättre, börjar med nästa kapitel ikväll! :D Men anledningen till att det tog så lång tid var för, att liksom jag har 90% av hela novellen klar i hjärnan, och den här delen var en av det jag inte klurat ut än! Haha!

Haha! :D

Okej, asså...Jag såg killarna idag IGEN! :D Asså, kan inte tro det! De här 3dagarna har varit de bästa i mitt liv! :D
Haha, fick inga bra bilder, stog lite på sidan, plus att jag ville verkligen njuta av det, och inte bry mig om bilder! Haha :) Men, än en gång var dom as fina, helt jävla perfekta! :D OCH jag 'high-fivade' Paul! Haha, vi stog liksom och snacka, sen vände jag mig om och såg Paul och ba: "Oh, Hi Paul! :D(med största leendét på läpparna) Can I get a high five?" och han ha ba: "Sure!" och log! :D Haha! :D Gud, fan va töntig jag är, helt as glad för att jag high fivade Paul :P Men, iaf, det var amazing idag också! :) Ska försöka hitta killarna imorgon, men dom är ju lediga(tror jag) så det blir nog lite svårare...
 
Men, jag har sagt i flera dagar att jag ska skriva klart kapitel 4, utan att ha gjort det. Men nu SKA jag göra det! SÅ det kommer upp senare! :)
Bästa bilden jag fick, konsetrerade mig som sagt inte på bilder! :)

Herregud! :'D

OMFG! Jag såg killarna idag igen! :'D Asså mitt liv är på TOPP just nu! Två dagar i rad! :D
Idag ståg vi i några timmar, typ 4. Liksom, vi skulle inte ens åka morse, men sen läste v att dom skulle komma ut igen, och vi åkte dit! Haha, så kom dit typ 2 och stog där i, som sagt, 4tim innan killarna kom ut! Det var skiit lungt, 98% av alla där lyssnade på polisen, så det gick jätte bra! :) Det var långt ifrån lika mkt folk som igår, typ 1/3 :)
Lite bilder:
Vi såg också Paul och Savan(aka Billy Bob Bob Billy!) :D
 
Nu ska jag på allvar skriva kapitel 4! ;D

OMFG! :'D

OMFG! Jag såg killarna idag! :') Asså, kan fortfarande inte fatta det! Känns som en dröm! Dom var helt perfekt, som om dom var photoshoopade! På riktigt! Asså! :D Kan berätta lite snabbt!
Först åkte vi in till stan, till killarnas studio så vi var där typ 14,30. Sen så stog vi där i 2tim typ, innan dom flyttade på oss, upp till gatan för att bilarna skulle kunna åka förbi, så det var kaos i typ 20min, för ingen ville ju flytta! Men sen så blev det "bra" och vi stog längst fram! :D Så vi stog där i 2tim, och alla skrek och skit för dom sa typ var 10:de minut att killarna skulle komma, men det var ändå ganska lungt! Förrutom att folk där bakom puttade på, och vi fick liksom inte gå fram, så höll på ramla några gånger! Men det gick bra! Sen så sprang alla iväg, till parken som va precis bakom för killarna skulle tydligen komma dit! Så vi gjorde också det, sprang längst fram. Sen så skrek folk typ hela tidenför dom trodde killarna kom, vilket de inte gorde(än). Så vi stog där och i typ 30min, sen kom dom ut! :D Och alla flippade! Dom stog på en balkong precis över oss! :D Och alla freakade ut(på ett bra sätt) och skrek som fan och det var helt awsome! Zayn skrek 'Vas Happenin', Harry skrek 'Köttbullar'(typ hela tiden, haha) och 'Vi älskar dig/er) och sen skrek (tror jag) Lou 'Thank you Stockholm!', så det var amazing! Plus att Zayn kollade rakt på mig,vinkade och log! :') Och Harry kollade också på mig! OCH Lou kollade rakt på mig och log!  :D Asså, bästa dagen ever! :D
Haha, har typ 500 bilder på Paul aka Thing 6! ;) Sen såg vi också Savan(Billy Bob Bob Billy)! :D
Aja, ska försöka skriva kapitel 4! :)

STRESSAD!

Heej!
Förlåt för att jag varit dålig de senaste dagarna! Har bara dålig fantasi, eller inte dålig fantasi utan mer svårt att få ner tankarna i ord! Haha, eftersom jag typ ser min novell som en 'film' i huvudet och då blir det en jävla massa konversationer, men det är skiit tråkigt att läsa! Så aa... Haha!
Men vad jag skulle säga va:
Jag kommer nog antagligen inte kunna blogga alls denna vecka. Jag har jävligt mycket med skolan. Har spanska prov imorgon. Sen ska man också lämna in ett arbete om USA där man ska välja 2ställen i USA att åka till och göra massa grejjer blablabla, som jag inte ens börjat med och har bara valt 1/2 ställen att åka till! Sen på torsdag så har jag matte prov + ska ha skrivit en tragedi, vilken jag skrivit ca 2/10 av! Och på fredag ska hela USA projektet vara klart + att jag ska ha gjort en redovisning och spelat in på iMovie och skicka till min lärare. Sen mitt i all dessa jävla läxor måste jag hitta tid att fangirla över killarna. Sen så kommer ju kanske dom i veckan, men ingen vet riktigt om och när så måste ta reda på det och OM dom kommer måste vi(jag + några kompisar) bestämma hur vi ska komma in till stan, när vi ska åka och sen övertala våra föräldrar om det! Och aa... Jävligt stressig vecka helt enkelt!
Men jag ska försöka skriva klart kapitel 4 idag! :D
Okej, ska fortsätta med att söka skit på internet till min USA 'resa' nu! :)

Ååh! :')

Ååh! Det här made my day! Taack! :D
Haha, trodde inte ens nån läste min blogg! :)

Another World - Kapitel 3

"Angie, everything I said at the club is true! You're not 'just another girl'. I don't want you to be 'just another girl'. I want you to be MY girl! The girl I can cuddle up with, watch old movies with, take out o dates, the girl that I can spoil. I want you to be that girl!" sa och tittade rakt in i mina ögon. "I love you Angelica. And I always have!"
Immagini del profilo
"Keep calm because my boyfriend is english"

Han tryckte sina läppar mot mina och jag kunde inte göra annat än le. Visst va den Harry jag kom ihåg också flörtig, men han var väldigt gullig och romantisk också, precis som nu. "I love you too!" sa jag och kände hur tårarna rann ner för mina kinder, inte ledsna tårar, glädjetårar! Dels för det gulliga Harry nyss sagt, dels för att jag äntligen fått jag 'Jag Älskar Dig' till Harry. Vi satte oss i soffan och satte på TV:n,jag satte mig i Harrys knä. Det var ingenting speciellt på tv så vi stängde av den, och bara satt och myste och pratade lite. När klockan var 2.30 kände jag hur jag blev trött och gäspade. "Are you tired babe?" frågade Harry och jag nickade. "Well, you're more than welcome to stay here..." sa han och jag log och nickade. Vi gick upp till Harrys rum och jag fick låna en tandborste. "Uhm..I don't have enything to sleep in?" sa jag försiktigt och Harry gav mig en av hans tröjor. Han vände sig om och jog log. Jag drog snabbt av mig kläderna, och på med tröjan. "Done!" sa jag skrattande och han vände sig om igen, och vi la oss i sängen. Jag vände mig mot Harry, han tittade in i mina ögon. "I love you babe!" sa han. "I love you too!" viskade jag och kysste honom. När våra läppar mötes gick det som en stöt igenom kroppen. Jag ville ha mer. Jag satte mig upp, med ett ben på var sida om Harry, utan att släppa taget. Hans tunga brottades med min. När vi avslutade kyssen tittade Harry förvånt på mig. "Oh come on, did you think I was a nun or something?" sa jag och skrattade. "No but you just said..." började han. "I know what I said, and I know what I'm doing now.." sa jag och kysste honom. "I want you.." viskade jag i hans öra och jag såg hur han sken upp i ett leende. Han slet av mig min(hans)tröja och log ännu större.
Nästa morgon vaknade jag upp av ett duns. Jag satte mig upp och gnuggade mig i ögonen. Vart fan är Harry frågade jag mig själv. "Harry?" sa jag ganska tyst. "Down here.." hörde jag hur en morgontrött röst sa. Jag börjde mig över till Harrys 'sida' av sängen och tittade över kanten. Jag brast ut i skratt. Där nere låg Harry, med lakanet lindat runt sig. "What the hell are you doing down there?" fick jag fram mellan skratten. "No idea.. Now help me up babe!" sa Harry och jag sträckte ut min hand. Efter ett tag kom Harry up eftersom jag skrattade så mycket så jag släppte hela tiden. Varför han inte bara ställde sig up fattde jag inte, det var inte precis som om det var långt ner till marken från sängen.
Jag gick ner för trappan och såg till min förvåning att alla killarna satt där nere. Oh shit! Ville Harry att jag skulle träffa dom? Jag vände mig och försökte smyga upp för trappan. "Babe?" frågade Harry och jag frös till. Jag vände mig om: "Yeah?". "Come down, it's okey!" sa han lite så skrattandes. Jag log och satte mig brevid Harry vid frukost bordet. Han la sin arm på min höft och kysste mig. Louis harklade sig och tittade på Harry med en besviken/avundsjuk blick och alla började skratta. "Boys, this is Angie!" sa Harry och jag log. "Ah, so this is the Angie Harry's been talking about the past weeks?" sa Liam och jag tittade förvånat på både Harry och Liam. "Yeah, he's been like 'Yes, we're finally soon i'm London! Oh i hope Angie is still there' and 'Oh, I wanna meet Angie so bad! I miss her! Oh!'" sa Zayn och alla började skratta, tja alla utom Harry. "yeah, yeah that enough guys!" sa han och alla började skratta igen. "So Angie, do you work?" frågade Liam och jag nickade. "Oh, where?" frågade han igen och alla tittade på mig, Harry viste inte heller vart jag jobbade. "Ehm, I'm a model.." sa jag och de alla tittade på mig med stora ögon. "A..a lingerie model.." fortsatte jag försiktigt och de alla spärrade upp ögonen. "A lingerie model?!" sa Louis. Jag nickade. "Yeah, don't you guys think I fit as one or..?" började jag. De alla skakade på huvudena. "No, I'm sure you do!" sa alla utom Harry som log stort. "What are you smiling at Haz?" frågade Zayn. "I know she does..." sa han och log fortfarande minst lika stort och killarna började skratta(åt Harry) samtidigt som jag kände att jag rodnade lite. "Wow, a lingerie model?!" sa Louis helt plötsligt igen och denna gång var det Harry som svarade: "Yes Lou! My girlfriend is a lingirie model!" Hade Harry precis sagt 'girlfriend'? Wow! Så jag var hans flickvän? Efter en natt tillbaka i London? En fantastisk natt...
Gud va det kapitlet sög! Bara konversation och skit! UgH! -.-' Haha X)

Another World - Kapitel 2

Nån timme, och en massa drinkar, senare stod jag på dansgolvet och dansade när jag helt plötsligt kände ett par stora händer på mina höfter. Jag vände mig om, redo att slå till någon.
FacebookRealist
Bild 1: Harry på klubben.

"Wow,wow! Calm down girl!" sa Harry skrattande. Jag gav honom en irriterad blick. "Moron..." mumlade jag för mig själv, i försök att se sten seriös ut, men det gick inte. Jag hade inte sett Harry på sååå(ungefär 2år)länge. Han kramade om mig. "I've missed you.." sa han. "I've missed you too Haz!" sa jag och log. "And wow! WOW!" sa han och tittade på min kropp. "What?" sa jag och skrattade. "Your body is just so, WOW!" sa han och log stort. Jag kände hur jag rodnade lite: "Well, I'm not 15 enymore, I'm actully soon 18!" sa jag och log stolt! "No you're sertanly not.." sa han och bet sig i läppen. Hans läppar såg så..aksehofm! Det såg helt perfekta ut! "And you, you're not the boys that works in a bakery enymore!" sa jag och vi båda log. Jag kände hur Harrys hand åkte längre, och längre ner på min rygg, den låg nu på min rumpa. Jag bet mig i läppen och log. Mina händer var runt Harrys hals, jag tittade upp mot Harry. Han tittade djup in i mina ögon,åh gud! Hans blåa ögon var oemotståndliga. Han lutade sig närmare mig och jag kände hans varma andetag,hela jag fick gås hud. Hans varma läppar mötte mig, och jag kände hur Harry tryckte mig närmare sig. Han kysste mig mer och mer, det övergick i hångel och Harrys händer var överallt på min kropp. När hångelt slutade drog jag försiktigt bort huvudet, Harry hade ett stort leende på läpparna, precis som jag. "You gave not idea kow long I've wanted to do that!" viskade han. "I think I do.." sa jag tyst och Harry tittade förvånat på mig. Han tittade rakt in i mina ögon: "Angie, I love you! I've always have! Everytime I saw you with someone else, my heart broke! I..." sa Harry men jag avbröt honom med en kyss. "I know, I felt the same way.." sa jag. "Let''s go somewere quieter." sa han och drog med mig ut. Han vinkade in en taxi och vi hoppade in. Jag tog upp min mobil och messa Mila: "I'm going to Harry.. So don't look for me! :) xx" och fick snabbt till svar: "Oh, you naughty girl! ;) xx". Jag nästan brast ut i skratt. Harry kollade på mig med en frågande blick och jag skakade på huvudet. "Nothing.", "Oh, come on! It's something!" sa han och började kittla mig, eftersom han visste att jag inte klarade av det. "Okey, okey!" sa jag och visade Harry sms:et. Han tittade på mig med hungriga ögon. "No!" sa jag seriöst men Harry forsatte titta på mig. "No Harry!" sa jag och började skratta,dels pga av hur han såg ut, dels pga av alkoholen. Harry fortsatte titta på mig, och sen drog han helt plötsligt mig satt jag satt på honom. Han kysste mig, nej, vi hånglade. Jag ville inte att det skulle hända något inatt, men ändå så ville jag verkligen det! Chauffören stannade, Harry betalade och vi gick in i han och Louis' lägenhet. Han kysste mig hårt, och passionerat i hissen. När vi kom in genom dörren kysste han mig, och tryckte upp mig mot vägen. Gud, jag ville ha honom, men nej. Inte första dagen vi träffades. Jag hade bestämt mig. Jag puttade bort honom. Han tittade besviket på mig. "Harry, belive me. I want to. I really want to. But no, not like this! Not when I just met you for the first time after two fucking years!" sa, nästan skrek jag. "If you want me too, I can go! I just thought that I actully meant something to you, you know after all these years, after what you said at the club. But apparently I'm just an other girl in a parade of girl and I get it! You're a superstar now, millions of girls wanting to sleep with you, hottest person in the world. I get it! Just don't drag me into it, because you where my first crush, and let's let it be like that, just a crush. Nothing more, 'cause I don't wanna be 'just another girl'. No." sa jag och kände hur tårarna brände bakom ögonlocken. Jag vände mig om, och började gå men Harry tog tag i min arm, drog mig tillbaka och vände mig om. "Angie, everything I said at the club is true! You're not 'just another girl'. I don't want you to be 'just another girl'. I want you to be MY girl! The girl I can cuddle up with, watch old movies with, take out o dates, the girl that I can spoil. I want you to be that girl!" sa och tittade rakt in i mina ögon. "I love you Angelica. And I always have!" 
Gud, det där blev väldigt lång, och väldigt dramatiskt och sexuellt och aa fan vet vad! Haha! ;) Men jag gillar det! :P Kör nog ännu ett kapitel idag :D

Another World - Kapitel 1

Den här novellen handlar(mesta dels!)om en tjej som heter Angelica(kallas Angie), hon är 17år och bor i London,hon flyttade från Homes Chapel(där hon växte upp) vid 15års-åldern, hon flyttade med sina bästa kompisar Alexa och Mila(hennes föräldrar bor kvar i Holmes Chapel). Hennes mamma heter Mia, pappa Robert,hennes 14-åriga lillasyster Annie och hennes 20-åriga storebror David. Hon har känt Harry sen barnsben, då deras familjer bor brevid varandra.
Fashion Is My Drug: фотографије - Girls vol.2Facebook
Bild 1: Angie(längst till vänster),Mila,Alexa på väg ut. Bild 2: 1D Shake
"So girls, what are we doing tonight?" frågade jag samtidigt som jag tog en klunk av min '1D Milkshake'(på Milkshake City). Alexa ryckte på axlarna samtidigt som Mila sa: "Well, Ashley asked if we wanted to goin her, Vanessa, Annie and Dana to 'Coral' later?". Jag och Alexa tittade på varandra och nickade sen mot Mila. "What now?" frågade Alexa och vi alla tittade på varandra, och tänkte samma sak. "Shopping!" skrek vi alla samtidigt och brast ut is skratt.
När vi gått runt på stan nån timme,och jag fått med mig lite kläder, kände jag hur min mobil vibrerade. Jag tog upp den och såg ett sms, från...Harry. Jag nästan hoppade till, jag hade inte pratat med honom på nästan ett halv år och här, helt plötsligt ett sms? Jag öppnade det: "Hey Angie! I know we have'nt talked in a while, but I'm back in London, from our worldtour. Wanna meet up? :) What are you doing tonight? Harry xx" jag kände hur jag sken upp i ett leende. Jag hade alltid haft mer än bara 'kompis' känslor för Harry, men aldrig riktigt våga visa det. Visst hade han också visat lite intresse men nej, det skulle aldrig funkat. Sen blev han ju världskänd för gudsskull! Så det var väl bra att det aldrig blev något antar jag... Jag väktes ur mina tankar av att Alexa skakade till mig så nästan min mobil åkte ur händerna på mig. Jag tittade irriterat på henne, men hon bara log: "Come on, answer your text from you loooover!" sa hon och hon och Mila himlade med ögonen och log. Jag skrattade lite: "It's not my 'loover', it's just Harry!" sa jag och Mila svarade snabbt: "Yeah, he's your lover?" och de båda brast ut i skratt. Jag log bara, de kände ju till mina och Harry situation i Holmes Chapel. Vi var liksom typ..ihop, men ändå inte! Jag visste att Harry har känslor för mig också, eller nej, HADE, jag vet inte hur det är nu.. 2, nästan 3år senare liksom, aa tjena! Våran relation hemma var, komplicerad. Vi hade båda känslor fr varandra, men av någon dum anledning(som jag inte kommer ihåg) så va vi bara helt enkelt inte ihop, vi sket i det och bara flörtade istället.. Jävligt dumt jag vet! Men för 2år sen så kändes det 'kul' och 'spännande'. Jag kom på att jag hade ett sms att svara på. "Hi Harry! Yeah, long time no see... But yes, I'd love to meet up, but I can't today, now I'm out shopping and later we're going out. Maybe some other time? :) Angie xx" skrev jag och la ner mobilen i fickan och sprang efter Mila och Alexa.
Jag stog framför spegeln och plattade mitt långa mörk bruna hår. Jag hade inte fått något svar av Harry, vart han sur? tänkte jag för mig själv och precis då fick jag ett sms, från Harry. Jag öppnade det: "Oh, where are you going? The boys and I are going out 2 ;) xx" Jag log. "Uhm, Coral I think, or something like that! ;) xx" skrev jag, la ifrån mig mobilen och drog en smal linje eyeliner på båda ögonen. Jag kollade mig i spegeln: Ja, jo det ser okej ut, tänkte jag. Alexa kom gående: "Wow, you look smoking!" sa hon och jag log: "You don't look bad eigther!" sa jag och vi gick ner till Mila. "Are you gurls ready for a crazy night?" sa Mila. Både jag och Alexa log stort och vi gick ut. Jag tog min plånbok och mobilen och stoppade ner dom i jeansen, kändes onödigt med väska. Halvvägs till klubben fick jag ett sms: "Well, maybe we'll meet there then? :D xx". "Hopefully! ;D xx" skrev jag och la ner mobilen i fickan igen.
15min senare stod vi utanför klubben, klockan var 23.00, men det var sommar så det var fortfarande ljust ute. Ash och de andra hoppade ut ur en taxi som kom. "Hi girls! Ready to party all night long?" sa Ash samtidigt som hon kramade om oss alla. "If we are!" sa jag och alla började skratta. Bara några minuter senare stod vi inne på den mörka, pumpande klubben. Ash kunde verkligen snacka, det var inte ens att tala om! Utan henne hade vi nog fortfarande stått där ute, försökt komma in. Varken jag, Mila eller Annie var ju 18, vi alla fyllde det i år, men var inte det riktigt än.. Dana och Vanessa kom med en massa shots i händerna. "Let's party!" skrek vi och shotade dom. Åh gud, det var inte särskillt gott, men kul!
Nån timme, och en massa drinkar, senare stod jag på dansgolvet och dansade när jag helt plötsligt kände ett par stora händer på mina höfter. Jag vände mig om, redo att slå till någon. 
Ouuuh, vem är det då? Haha, tror alla vet! ;) Men iaf, det här blir nog inte en 'vanlig' novell, så om i inte klarar mycket kyssar och hångel, råder jag er att sluta läsa efter detta kapitel! Haha, men om ni är lite 'dirty'(haha, wtf?!) så är det här precis rätt novell för er! ;D
Kommer antagligen skriva 1kapitel per dag, men såklart: vissa dagar inget, vissa dagar flera! :) 
Ska påbörja nästa kapitel nu faktiskt... ;)