Another World - Kapitel 19

"Morning babe." hörde jag hur en väldigt morgontrött Harry sa. Gud, hans morgonröst var en av de bästa sakerna i hela världen! Den var så sexig!
"Get in here sexy." sa jag och öppnade draperiet lite. Harry såg förvånad ut till en början men sen kom hans cheeky leende och inom sekunder stog han bakom mig i dushen. 
"Finally." pustade jag ut och hoppade in i bilen. Dushen tog lite längre än jag tänkt(;))så jag fick bokstavligen slänga på mig kläderna medans Harry fixade något att äta. Men tanke på tidsbristen hade jag på mig ett par mjukis byxor, en vinröd Ramones tröja, ett par svarta Converse - håret uppsatt i en bulle och inget smink alls. Inte min finaste dag, men det funkar. Vi skulle ändå bara sitta i bilen i ungefär 5timmar, så vem bryr sig? Harry satte på radion och vi började åka.
"Hey Haz, can we stop for ice cream?" frågade jag och log överdrivet. Överdrivet, men gulligt. 
"Babe, we ate breakfast like 40min ago, and we really need to drive, so we can get there fast." 
"But pleaseeee? I really want ice cream." sa jag och vände och vred på mig, log överdrivet och försökte göra en ledsen min, gick väl sådär.
"How can I say no when you're that cute?" log Harry och tittade snabbt på mig, sen tillbaka på vägen. Jag kysste honom på kinden.
"I love you!" log jag.
"I love you to babe!" log Harry också och svängde in vid en glassbar. Och inte vilken glassbar somhelst, utan Ben&Jerry! Aka världens godaste glass. Jag kände hur jag log från öra till öra. B&J är verkligen världens goaste glass, ever! Harry tittade konstigt på mig och skrattade lite och hoppade ut ur bilden, detsamma gjorde jag. Han tog min hand och vi gick in. 
"Oh my god, this is freaking heaven..." mumlade jag och Harry skrattade än en gång.
"Do you like Ben & Jerry babe?" flinade Harry.
"Like? Like isn't good enough. Love isn't even good enough. It's just simply totally freaking awsome and I could seriously live on in. Seriously." sa jag helt seriöst och Harry skrattade ännu en gång och kysste mig på hjässan. Vi log mot varandra och köpte varsin glass. Jag tog två kulor Cookie Dough, den absolut bästa smaken. Och Harry tog en kula Half Baked och en kula Baked Alaska, dom var väl okej, men som sagt - inget slår Cookie Dough. Tjejen i kassan flippade inte ur när on såg Haz, wiho! Dock såg man på henne att hon var väldigt, väldigt starstruck. Vi gick och satte oss vid ett bord utanför den lilla kiosken, som tur va så var det ganska varmt, runt 20 grader skulle jag gissa? Sen var det knappt några bilar som åkte förbi, så det var ännu bättre. När vi suttit där ett tag, bara njutit av värdret och glassen, och varandra så märket jag ur Harry satt och stirrade på mig. Inte ens diskret, han verkligen stirrade.
"What?" sa jag och rodnade, jag har aldrig riktigt gillat att folk tittar på mig... 
"You're really beautiful."
"Harry, I'm waering a pair of sweats and my hair's a mess and I've got no make up. I look like a train wreck." sa jag och Harry skakade på huvudet.
"No babe, you look amazing! With make up, without make up. A fancy gown, sweatpants. It doesn't matter. You always look gorgeous!" sa Harry och jag kunde inte motstå att hoppa på honom och kyssa honom. Hur kan man inte?! Hur fan fick jag en sån underbar pojkvän? 
"I love you!" sa jag och kysste honom än en gång.
Hej... Sorry för att jag inte bloggat, men ärligt tala så har jag inte orkat. Inget annat. Så, nästa kapitel lär väl också ta ett tag med tanke på att skolan börjat så jag tycker ärligt talat att ni borde fokusera på skolan, läxor, kompisar whatever. Slösa inte er tid på att sitta och vänta på ett nytt kapitel av denna ur dåliga novell, det lär ta ett tag. Aa, det var det. 

Another World - Kapitel 18

"What was that...?" Liam asked and we all shook our heards. We exchanged a look and then we ran to the bathroom. I got there first. Angie was on the floor crying and Harry leaned agaisnt the wall, crying I think? 
"What happend here?" Lou asked and in that second Harry stormed out of the room.
Angelicas pov.
 
"Ange, what happend? Did Harry h-h-hit you?" frågade(stammade) Liam oroligt. Nej, vart fick han det ifrån? Visst, Harry blev arg, men han skulle aldrig slå mig. 
"Nah, he punched the wall." snyftade jag och pekade på det lilla hålet i väggen brevid dörren. 
"But, what happend? I mean, why did he punch the wall?" frågade Zayn och gled ner för väggen mitt emot mig, Liam och Niall hade redan satt sig ner vid dörren och Lou satte sig ner brevid mig på golvet. Jag svalde hårt. Ville jag säga det högt? 
"I..might be pregnant.." viskade jag och kände hur några tårar rann ner för kinden. I ögonvrån såg jag hur alla killarnas ögon blev stora som tefat. I flera minuter satt vi alla där tysta och Louis höll om mig. Snart hörde vi hur dörren smälldes igen och bara sekunder senare stog Harry i dörren, med en påse i handen.
"Here." sa Harry och kastade påsen på golvet framför mig och den öppnades lite. Gravid test. En massa också.. Harry gick ut och killarna följde efter, Louis gav mig ett 'lycka till'-leende och jag log tillbaka. Okej, here it goes. All or nothing... 
 
Några minuter senare gick jag ut ur badrummet, men testet i handen och tårarna rann ner för kinderna. Killarna tittade upp på mig och blev chockade. 
"It's okay love.." sa Lou men jag fortsatte bara gråta. Nej.... Harry hoppade upp och kramade om mig.
"It's gonna be okay babe. I'll support you no matter what your wan-"
"I'm not pregnant..." mumlade jag mot Harrys bröst och han drog ifrån lite och såg väldigt, väldigt förvånad ut. 
"B-but why are you crying then babe? Isn't that great news?" sa han och log stort. Jo, jag antar det. Eller? Varför grät jag då så mycket? Jag var inte gravid, jag borde va ute och festa! Men nej, jag ville inte festa. Jag var inte ens glad... Jag kände hur tårarna bara flödade och Harry drog in mig i ännu en kram och kysste mig på pannan.
"I guess.." mumlade jag och drog mig ur Harrys grepp och torkade bort tårarna med min tröj arm.
"I guess?" frågade Niall plötsligt.
"Yeah, like I guess thinking that you were pregnant and the realizing you weren't is a bit overwelming. And, I'm a girl and we get feeling for thinks quickly." log jag och de andra skrattade, alla utom Harry.
"Did you want the test to be positive?" frågade Harry nervöst.
"No! Oh God no! No no, I don't wanna be some teen mom who can't live her life and get's sucky grades in school and omg, no!" skrattade jag, precis som alla andra, och Harry drog mig i en kyss. En perfekt kyss. Han hade sina händer på mina höfter och jag hade mina armar runt hans hals, och lekte lite med hans nack hår.
"I love you." sa han när vi avslutade kyssen.
"I love you too." log jag och kysste honom igen. Bakom oss så harklade sig Zayn och vi båda log och killarna skrattade.
"We're still here you know?" skrattade Liam och vi avslutade kyssen. 
"Sorry lads, my girl is just so kissable." log Harry och kysste mig på pannan.
 
 Nån timme senare satt vi än en gång i soffan och tittade på tv, denna gång tillsammans med pizza. 
"What's everyone doing this weekend?" frågade jag och tog en klunk av min cola.
"Probably just chilling here." sa Niall samtidigt som han tog en till bit pizza. Gud, han kunde äta asså...
"Same as Nialler." mumlade Zayn med munnen full av pizza.
"Me and Dani are going home to Wolverhampton." sa Liam och log stolt, han och Dani var verkligen det gulligaste paret någonsin. 
"Gonna gonna chill with El." log Louis.
"And with chill he means have sex all the time." sa Harry och Lou slog till honom på axeln. 
"What about you two lovebirds?" frågade Liam.
"Uhm, I don't know.." sa jag och tittade på Harry som log busigt. "What have you planed curly boy?" log jag.
"Well, I thought that maybe you and I could spend the weekend at this beautiful lake house?" sa han och jag log stort. 
"When are we leaving?!" sa jag exalterat och de andra skrattade. 
"Tomorrow, at like 8?" 
"8? Are you mad?!" sa jag. No way att jag skulle vara redo klockan 8, på morgonen. Jag är ingen morgon människa.
"You can always sleep in the car babe." sa han och drog in mig i en kyss. Okej, det kan jag gå med på. Jag hoppade upp ur soffan och började gå mot trapporna.
"Where you going?" frågade Harry.
"Gotta pack, then go to bed. Or else I'll be a nightmare tomorrow." log jag.
"Well, aren't you always?" sa Lou sarksatiskt och blinkade. Jag himlade med ögonen och de andra killarna skrattade.
"I'll be right up babe." sa Harry.
 
Klockan ringde vid 6, fan va tidigt! Jag hoppade upp ur sängen och gick direkt in i dushen. Efter att jag dushat i några minuter hörde jag hur någon kom in i badrummet, jag antar att det var Harry.
"Morning babe." hörde jag hur en väldigt morgontrött Harry sa. Gud, hans morgonröst var en av de bästa sakerna i hela världen! Den var så sexig!
"Get in here sexy." sa jag och öppnade draperiet lite. Harry såg förvånad ut till en början men sen kom hans cheeky leende och inom sekunder stog han bakom mig i dushen. 
Mega-awsome-super-otroligt stort förlåt! Jag hade inget internet i slutet av förra veckan så jag kunde inte skriva nåt mer! Men nu har jag det och ska försöka bli bättre uppdatering! 
Dock är det ju sista veckan innan skol start och all är lite stressigt just nu! Haha :) 
 
Har lite skriv kramp, knappt nån fantasi kvar! Så, är det något speciellt ni skulle vilja ska hända? :) 

Another World - Kapitel 17

"Yaay! Gossip Girl!" skrek jag, allderles överlycklig eftersom Gossip Girl typ är det bästa i hela världen.
"Oh, not again.." mumlade Harry och jag slog lät till honom på axeln.
"Hey, don't diss Gossip Girl! And, if you remember, you're gonna watch the whole series with me someday." log jag och Harry himlade med ögonen och kysste mig på huvudet.
Vi hade precis kommit hem från Sverige, vi alla satt i Harry/Lou's vardagsrum och tittade på film; Monsters Inc. Jag hade inte sett den, och när jag berättade det så flippade dom ut och bestämde sig för att vi skulle ha en filmkväll, dock med bara en film.. Haha, dom är som dom är, men jag älskar dom!
"I'll be right back." sa jag och fibblade mig ur Harrys grepp.
"No! You can't go, this is the best part!" skrek Niall, och dom andra instämmde.
"I'm just going to the bathroom, it won't be long." skrattade jag. "Besides, you've said that about the whole moive, and to be honest, I'm not impressed." 
"You're weird." hörde jag Zayn mumla och de andra instämde. 
När jag stog och tvättade händerna såg jag något i ögonvrån...
 
Harrys Pov.
 
Where's Ange? She's been away for quite a while now..
"Harry?" I heard her scream from the bathroom and I felt nervousness rush through my body.
"Yeah?" I screamed back, sitting up.
"Could you come for a sec?" she screamed and just seconds later I stood in the door way. She stood by the sink, resting her hand on the edge and she looked down on her hands. I catched a glimpse of her eyes when she looked up; she's been crying.
"Babe, what ha-" 
"I'm late." she interupted me, just a whisper. 'I'm late'... What does she mean?
"What?" I asked, with a confused look on my face. 
"M-my period. It's late." she turned around, tears streaming down her face. 
"Harry, say something!" she said, still crying her eyes out. What could I say? 
"Fuck.." I mumbled '
 
 
Zayns pov.
 
Harry and Ange has been there for a long while... Suddenly we all heard a loud boom and we all litterally jumped out of the sofa.
"What was that...?" Liam asked and we all shook our heards. We exchanged a look and then we ran to the bathroom. I got there first. Angie was on the floor crying and Harry leaned agaisnt the wall, crying I think? 
"What happend here?" Lou asked and in that second Harry stormed out of the room.
Sorry för ett kort kapitel! Men, jag skriver ett imorgon; promise! :) 
 
 
Och det var kul med lite mer kommentarer på förra kapitlet! :D Kan vi fixa det igen? ;) *hint* *hint*

Another World - Kapitel 16

Helt plötsligt stog vi utanför en tatuerings studio och jag såg hur Lauren log lite busigt och hade en glimt i ögat.
"Nej Lauren!" skrattade jag, jag visst vad hon tänke.
"Åh, kom igen! Vi sa ju alltid att vi skulle göra matchande tatueringar!" 
"Okej, bara för att jag älskar dig!" log jag och hon log ännu större.
 "Herre Lauren, du är galen!" skrattade jag samtidigt som vi gick in i lobby på hotellet. Vi hade tatuerat oss! Och snyggt blev det faktiskt. En liten rosett längst ner på handen. Undrar hur alla skulle reagera? Vi fick ju igentligen inte tatuera oss, enligt lag... Dock så känner vi killen som gjorde tatuerade oss, så han gjorde ett litet undantag ;) 
"Meh, skyll inte bara på mig! Du gick ju med på det!" skrattade hon.
"Det är ju sant." log jag och tryckte på hiss knappen. "Men, jag måste gå.. Harry kommer väl flippa för att jag ignorerade hans samtal!" skrattade jag än en gång, detsamma gjorde Lauren. Man kunde nästan tro vi var fulla, vilket vi inte var! 
"Åhh!" sa hon och gjorde en ledsen min, dock kunde hon knappt hålla sig för skratt så vi både brast ut i skratt, igen. "Men, kan vi ses imorgon?" 
"Tyvärr, vi åker hem till England imorgon..." sa jag, lite ledset. Jag ville verkligen inte, men man får inte alltid som man vill right?
"Aha..."
"Men vi måste träffas snart igen okej?! Du kan komma till London, så kan vi festa gärnet?!" log jag och fick Lauren och le också.
"It's a date." log hon och vi kramades och sa hejdå. Jag åkte upp till 10:de våningen och jag mot vårat rum. Harry skulle nog vara arg... Men, jag måste väl också få ha kul?!
"Where the fuck have you been?! Why haven't you answerd my calls?!" skrek han direkt och jag suckade. Jag ignorerade honom och gick in i badrummet.
"Hello?! Where have you been Angelica? I was worried to death okay?!"
"I'm not fucking 10, I think I can handle myself! And the reason why I haven't answerd your calls is cause I was hanging out with a friend. There, happy?" sa jag och började gå mot dörren igen. No way att jag skulle sitta här coh bara ta emot det. 
"Well you could have answerd?! And what friend? Plus, we need to talk about this morning.."
"I didn't feel like answering since I was with my bestfriend Lauren, who I haven't meet in 3years and I wanted to spend as much time as possible with her! No, there's nothing at all to talk about." sa jag och gick ut, och smällde igen dören. Harry ropade efter mig, men det orkade jag inte med just nu. Men, vart ska jag gå? Jag vet, Louis. Jag gick några meter ner i hallen och knackade på Louis hotell rum. 
"Hi Ange.. What are you doing here?" frågade han och kliade sig i huvudet.
"Can I come in?"
"Uhm..sure." sa han och släppte in mig, jag satte mig på hans säng och snart satt han brevid mig. 
"Soo, why are you here? Problems with Haz?" 
"Sorta.. But, can we like talk about something else?"
"Ange, what happend?" frågade han allvarligt och jag fick väl ge mig.
"Well, i don't know to be honest... He just screamed at me when I got home, and I got pissed off so I went here..." 
"I know Harry. He might get mad easily, but not for nothing. So, why did he scream at you?" Damn, varför måste Lou vara så smart?!
"Well, like as you know, I stormed out of the studio today. Then after that I like went to the hotel, then out for a shopping spree, and as I sat in Espresso House, I saw someone familar. It turned out to be my best friend Lauren who I've known since I was litteraly like 1year old. So we started to talk, and walked around in Stockholm, yada yada yada, Harry called me like 10times, but I didn't answer... And like yeah, now he's mad.."
"Oh.. I'm sorry babe. But he was probably just scared, and I think he's a bit stressed after this morning.." 
"Yeah, I guess.. What should I do Lou?" frågade jag och lutade mig mot hans bröstkorg. Det kändes härligt. Han var en sån bra vän, den bästa.
"Go talk to him." 
"Do I have to? Can't we just watch a movie?" skrattade jag och detsamma gjorde Lou, men skakade på huvudet. "Fine.." log jag och ställde mig upp.
"You're a great friend you know that Lou?" han log. "I love you boo bear!" sa jag och kramade om honom.
"I love you too, but not if you call me that again!" skrattade han. 
 
"Hey.." sa jag när jag öppnade dörren och såg Harry sitta på sängen, hålla på med mobilen. Han svarade inte, han tittade inte ens upp.
"Harry listen, I'm sorry for not answering your calls. And I'm sorry for storming our of the studio, and out of here while you were talking to me. But, I just wanted to get away from all of this." började jag, och jag kände en tår rinna ner för kinden. Harry tittade snabbt upp mot mig. "Away from everything. All the drama, all the questions, away from...from you."
"W-what do you mean?" sa Harry nervöst.
"Harry, I love you. I love you more than anything! But, I don't know how much longer I can deal with all this. All the hate, knowing that half of the female population hates you for dating their celeb crush, knowing that you're beeing judged on your every move and beeing away from you like every other week... It's hard Harry.." sa jag och innan jag visste det så stog jag i Harrys famn och grät, och grät, och grät..
"It's gonna be okay babe, I promise.." sa han och kysste min panna.
"No Harry, that's the thing. It's never gonna change. I'll always be 'the girl who dates Harry Styles'. I'll never be anything else... And if I would become someone, than I would be 'using your fame'.. It would never work. And this sounds so selfish, but.. No, I don't know Harry... I don't know.." sa jag och grät lite till... Harry drog mig närmare, lyfte försiktigt upp mitt huvud och tittade rakt in i mina ögon. 
"Babe, I promise you; it will get better. Just be paitent, people will get over it. And besides, you're a great model! So, I know that you wont have a hard time becoming 'someone', infact you're already someone, you're already famous! You're an angel for crying out loud, can it get any better?!" log han och kysste mig. En sån kyss som i filmer. En sån kyss som fick tiden att stå stilla. En perfekt kyss. Efter vad som kändes som en evighet drog vi isär och bara log mot varandra.
"A bit better now?" log Harry.
"A lot better, I love you!" sa jag och kysste honom igen.
"I love you too!" mumlade han in i kyssen. 
"So, let's watch some tv?" frågade jag och log stort när vi än en gång hade dragit isär.
"Sounds great to me." log Harry och vi hoppade upp på sängen, jag låg med huvudet på Harrys bröstkorg och han satt upp lite mot väggen. Harry satt igång tv:n och det kunde inte varit ett bättre program.
"Yaay! Gossip Girl!" skrek jag, allderles överlycklig eftersom Gossip Girl typ är det bästa i hela världen.
"Oh, not again.." mumlade Harry och jag slog lät till honom på axeln.
"Hey, don't diss Gossip Girl! And, if you remember, you're gonna watch the whole series with me someday." log jag och Harry himlade med ögonen och kysste mig på huvudet. 
No comments...
 
 
Skulle sitta rätt bra med lite kommentarer från er?

Another World - Kapitel 15

"I don't know... She puke, and she's been really emotional lately? I don't know, I was wrong. Just forget it Haz." he said and walked inside the studio. Pregnant? No, she can't be... Or can she? And when we haven't, I've pulled out... No, she's not pregnant. Period. 
 
Angelicas pov.
 
Jag släppte väskan på golvet och slängde mig i sängen. Jag kan inte vara gravid. Nej. Eller? Det finns väl alltid en chans, jag kan inte vara säker. Men, vad händer om jag verkligen är gravid..? Hur tar Harry det? Killarna? Managementet? Mina föräldrar, Harrys föräldrar? Fansen?! Gud, okej Angelica; tänk inte på det här mer. Du är inte gravid, okej? Bra. Jag gick in i badrummet och sköljde av ansiktet med vatten, sen tog jag väskan och begav mig ut. Vart vet jag inte än, men jag kan ju inte bara stanna här, i hotellrummet, och grubla; that doesn't help does it? 
När jag hade gått runt i stan ett tag - och hunnit shoppa lite, så bestämde jag mig för att sitta ner ett tag. Jag gick till närmaste Espresso House, det i Gallerian. Helst hade jag ju velat ha Starbucks atm, men det finns inte i Stockholm, så man får ta det som finns. När jag köpt en iskaffe och ett äpple satte jag mig ner, längst in i hörnet. Jag tog ett bett av mitt äpple och just då såg jag nåt.. Eller någon. Kan det vara? Nej? Eller? Äh, go for it. Jag gick fram till en blond tjej som satt vid ett bord ensam i mitten av lokalen och läste.
"Lauren...?" frågade jag henne och hon tittade upp från sin bok och sken upp i ett leende.
"Angelica? No way! Omg, vad gör du här?! Åhh, jag har saknat dig såå mycket!" sa hon samtidigt som hon hoppade upp ur stolen och kramade om mig. Jag satte mig ner mitt emot henne och vi båda log stort.
"Hej! Åhh, jag har saknat dig också!" 
"Men, va fan gör du i Sverige? Du svor ju att du aldrig skulle komma hit mera efter förra incidenten 2009?" log hon. 
"Snälla ta inte upp det igen!" skrattade jag. "Nej, men jag hade inte så mycket val. Eller, det hade jag ju, men jag ville inte vara utan min pojkvän i två veckor."
"Say what?! Pojkvän? Asså va?! Berätta allt. Allt." sa hon, ögonen stora som tefat och jag skrattade. Jag började berätta om mig och Harry, hon visst att vi var vänner, att jag gillade honom, att vi 'typ' var tillsammas osv. Dock visste hon inte vilka One Direction va, konstigt nog, eftersom 90% av alla tonårstjejer i världen vet vilka dom är. Sen fortsatte jag berätta om allt som hänt - första kvällen i London, TV inslaget som berätta för världen om oss, allt helt enkelt. Eller nja, nästan allt. 'Maybe pregnant' delen lämnade jag utanför. Det kändes onödigt, plus att jag inte var säker, och jag ville verkligen inte säga det högt. 
"Men gud va awsome för dig, ååh, jag vill också ha en pojkvän!" skrattade hon och slog sitt huvud i bordet på skoj. "Men du, har Harry några snygga kompisar? Eller syskon?" 
"OM han har, haha, han är med i ett pojkband, 5snygga killar, så, vad tror du?" blinkade jag och vi både nästan dog av skratt. 
Vi gick runt i Kungsträdgården och pratade. Jag hade saknat det här. Att vara med Lauren, min absoluta bästa vän. Visst hade jag asbra vänner i England! Men, Lauren var liksom THE best friend. Ända sen vi var mini så har vi varit med varandra; hon bodde brevid min mormor som vi brukade åka till varje sommar, så hon var alltid den som jag lekte med, och alltid den som man kunde prata med(när vi blev äldre). Dock hade vi inte träffats på tre år, då jag inte åkt till Sverige. Anledningen till det är helst inget jag tar upp... Ganska pinsamt. Men såklart har vi pratat på facebook, Twitter och Skype. 
"Ange?" sa hon och knuffade mig lite. 
"Sorry, kom bort i tankar." log jag.
"Men, din mobil ringde." skrattade hon och jag himlade men ögonen och tog upp den. Harry. Nej, jag orkar inte med det nu. Jag la ner den och Lauren tittade konstigt på mig. 
"Ingen viktig." log jag och vi fortsatte gå.
Helt plötsligt stog vi utanför en tatuerings studio och jag såg hur Lauren log lite busigt och hade en glimt i ögat.
"Nej Lauren!" skrattade jag, jag visst vad hon tänke.
"Åh, kom igen! Vi sa ju alltid att vi skulle göra matchande tatueringar!" 
"Okej, bara för att jag älskar dig!" log jag och hon log ännu större.
There. Sorry för att det tog ett tag. Men här är det.
 
En sak jag tycker är rolig är att när jag skriver kapitel nästan varje dag, kommenterar nästan ingen! Men nu, när det gått ett tag, kommenterar jätte många.. Varför inte kommetera oftare och få fler kapitel?