Another World - Kapitel 23

"Uhm, I'm going to.. uhm, a friend. See you Lou." log jag. Jag kunde ju inte säga att jag skulle till El, och göra det ännu värre liksom.
"You're going to Eleanor aren't you?" snyftade han. Jag tittade på Harry än en gång och han nickade.
"Yeah..." sa jag och jag hörde hur han började gråta mer. Fan.
Ett par mintuer senare knackade jag på Eleanors dörr. Tur nog så bodde hon bara några minuter från Harry & Louis. Hon öppnade dörren och hennes ögon var helt röda och puffiga. Jag kramade dirket om henne och hon kramade tillbaka. 
"I'm so sorry babe!" sa jag när hon hade släppt taget och vi satte oss i soffan. 
"It's cool." mumlade hon och jag drog till oss en filt och la den över oss båda och hon lutade sig mot min axel och grät ut. Gud, jag hatade att se El såhär! Det känns konstigt att för några veckor sen så kände vi inte ens varandra och nu är det som om vi varit bästisar i all evighet! Antar att allt tjejsnack och alla sleepovers lönade sig!  Men det var verkligen enkelt att vara vän med Eleanor, hon är liksom en kvinnlig version av Louis, och tja, jag och Lou kommer ju överens as bra! Plus, att hon är ju världens snällaste tjej! 
"Hey El.." började jag och hon tittade upp. "Uhm..why did..eh..you..ehm..break up...with....uhmm..Lou..?" mumlade jag. Jag ville inte låta för ökänsig. Det kanske var lite tidigt eller? Hon ställde sig plötsligt upp och började gå mot köket.
"He cheated on me." sa hon. Vänta va?! 
"What?!" 
"He had sex someone else." Hold on nu. Louis var otrogen mot Eleanor, men ändå var det han som satt hemma och grät?! Jävla idiot! Hur fan kunde han?! 
"I'll be back soon babe." sa jag och sprang ut genom dörren. Asså va Louis allvarlig?! Han var otrogen mot Eleanor. Satt hemma oc grät. Sen hade han inte ens mage att berätta varför dom gjorde slut?! Idiot. 
 
Jag hoppade ut ur taxin utanför Lou & Harry och stormade upp till deras lägenhet och slängde upp dörren.
"How fucking could you?! Cheat on El? Really?! You're such a jerk! I'm so fucking disssapointed in you Lou, you wouldn't even know! How could you?!" 
Sorry att det tog tid, och för att det är kort: men nu är det här! :D 
Men för nästa kapitel vill jag ha minst 4 kommentarer för nästa kapitel! ;)

Another World - Kapitel 22

"Hello?" Oh, hey man." "A little bit, we're eating breakfast." "Nah, it's okay. What did you want?" "What? Really?" "Did she say why?" "Oh, I'm sorry Lou." "Are you sure?" Okay, bye man. Keep it up" va det jag hörde Harry säga. Louis' var det alltså som ringde. Men, vad ville han?

Harry satte sig ner vid matbordet igen och började äta. Han sa inget, men jag kunde se att något hade hänt. 
"What happend? With Lou?" frågade jag.
"Nothing.." mumlade han och fejkade ett leende. Men come on! Jag har känt dig i hela mitt liv Haz, bättre än så får du försöka! Jag gav honom en blick och han gav in.
"Lou and Eleanor broke up.." mumlade han. What?! Skojar han?! 
"WHat?!" nästan skrek jag. Nej, nej, nej det kunde inte hända. Nej, inte El och Lou. Nej! "Why?!" 
"El dumped him.." 
"Omg.." mumlade jag. Men varför? Jag visste att El verkligen älskade Lou mer än något annat i hela världen. Varför skulle hon annars stanna med honom genom allt det onödiga hat hon får? Hon får verkligen jätte mycket hat! Jag såg det när vi tittade på film för nån vecka sen, bara hon och jag. Liksom, jag trodde jag fick mycket hat, men det var inget jämfört med hur mycket El får. Och allt av det är rent bullshit! Kommer från folk som inte vet någonting alls! Många tror att El är tillsammas med Louis' för 'the fame', men tro mig det är hon inte! De är tillsammas för att dom älskar varandra mer än någonting annat i hela världen. Jag vet, när jag sov över där så varje gång Lou sms:ade henne så sken hon upp, eller när hon nämnde hans namn. Det är verkligen rent kärlek, inget annat.
Jag tittade över mot Harry och han satt och petade i maten.
"Babe.." började jag och han tittade upp. "Do you wanna go back to London to hang out with Lou? I can try to comfort El."
"No, this weekend is about you and me." sa han och klämde fram ett fejkade leende.
"Harry, we're leaving. Lou is your best friend, and mine, and he needs us, espesically you, right now. Okay? I'll go to El's for a couple of days and you'll be with Lou and we'll maybe try to fix it?" log jag och Harry nickade och log tillbaka, ett äkta leende.
"This is why I love you honey." han kramade om mig och kysste mig. 
 
Några timmar senare klev vi ur bilen utanför Louis och Harry's lägenhet. Jag tog min väska och gick in. Harry åkte och parkerade bilen. När jag kom in var det tyst... Väldigt tyst, är det ens någon hemma? Jag gick in i vardagsrummet och såg Lou sitta i soffan, med händerna framför ansiktet och lutad ner mot knäna. 
"Lou? Are you ok?" frågade jag försiktigt. Han lyfte upp huvudet och jag såg helt klart att han grät.
"Oh, hi Angie.... Yeah, I'm fine." mumlade han och torkade bort tårarna. Ja men eller hur Lou, så dum är jag inte.
"No you're not." sa jag och gick fram och satte mig brevid honom och slog armarna om honom. Vi satt så i några minuter innan jag kom och tänka på vart Harry var? Jag skakade av mig det och bröt tystnaden. "Lou, if you wanna talk, you can talk to me. You know that right?" Han nickade lite försiktigt och satte sig rakt. 
"There's nothing to say really... She broke up with me.. Just, all suddenly." sa han och stirrade rakt fram.
"Do you know why? Like, didn't she tell you why?" frågade jag och han blev tyst ett tag. 
"No, not a word why." svarade han sedan snabbt. Hmm, det känns som om att han döljer något för mig?
"Okey.." sa jag och då hörde jag dörren slå igen, Harry. Jag kunde höra det på fotstegen. 
"Hey, sorry it took some time I met some fans and.. yeah you know." log han och sen såg han Lou, som nu satt och grät i sina händer än en gång. Vi bytte en blick och förstod varandra direkt.
"Uhm, I'm going to.. uhm, a friend. See you Lou." log jag. Jag kunde ju inte säga att jag skulle till El, och göra det ännu värre liksom.
"You're going to Eleanor aren't you?" snyftade han. Jag tittade på Harry än en gång och han nickade.
"Yeah..." sa jag och jag hörde hur han började gråta mer. Fan.
Jag vet att det var länge sen, men jag har inte haft varken tid eller inspiration! Men det har ändrats! Haha, iallafall inspirations delen. Tiden får vi se med... Så ni får stå ut ett tag framöver med att det kanske inte är världens bästa uppdatering för skolan har ju börjat, och massa läxor och massa sånt skit.. Men,
 
Vad tyckte ni? Varför tror ni El gjorde slut? :) KOMMENTERA! :D

Another World - Kapitel 21



"You know.." började Harry. "You could just bath naked.." fortsatte han och hans cheeky leende kröp sig saka fram på hans läppar. 
"You wish." sa jag och himlade med ögonen. Sen gick jag in i ett av somvrummen och bytte om till min gula bikini. Det såg jäkligt bra ut med solbränd hud, och ljus gul bikni! 
"Come on lazy!" skrek jag åt Harry som satt i soffan med mobilen i handen. Han hoppade till och tappade mobilen i golvet. Man kunde se hur sur han blev, och att jag praktikt taget låg på golvet och skrattade gjorde det inte direkt bättre. 
"You're so gonna regret that babe!" flinade han och sprang emot mig. Såklart sprang jag bort, ut på altan och mot vattnet. Inte det vassaste draget i mitt liv. Eftersom Harry är snabbare än mig, kom han sanbbt i kap mig.
"No, please Harry!" skrattade jag då Harry hade slängt upp mig över axeln och jag fasade vad som väntade. vattnet såg så kallt ut! "Babe, no please! Please, I love you!" skrattade jag.
"Sorry love." sa han och jag kunde höra hura han flinade. Sekunder senare låg jag i vattnet, kall som fan och minst lika sur. Harry däremot, såg uppe på bryggan, helt torr, och skrattade ihjäl sig. Kul att han tyckte det var roligt i alla fall...
"You're gonna get for that you mororn." mumlade jag, dock inte högt nog för att Harry skulle höra det. Jag klättrade upp för trapporna, upp på bryggan och sprang emot Harry. Han märkte och började srpinga.
"No babe, you wouldn't dare!" skrattade han.
"You bet I do!" skrattade jag och hoppade upp på hans rygg, min kalla hud mot hans varma, och torra skin gjorde så att han gav ifrån sig ett skrik, score! 
"Do you surrender?" skrattade jag. Harry låg nu på rygg, jag satt på hans mage och kramade ur vattnet från mitt hår på honom. 
"Okay, okay. Fine!" skrattade han och jag slutade. Jag flinade åt det hela. Det skulle jag inte gjort. Innan jag visst ordet av det så låg jag på bryggan, med Harry över mig.
"Not so fun not is it?" flinade han och jag himlade med ögonen.
"Since you were so mean, it's not more than fair that you pay me back." blinkade han och putade med läpparna. Alltid skulle han vara så cheeky, men det var väl det jag älskar honom? Jag log och kysste honom. Det var som alltid. Det ögon blicket våra läppar möttes kändes det som om tiden stannade, och jag ville bara frysa tiden, och vara så här föralltid. Jag låste mina armar runt hans nacke och Harry höll mig vid höfterna. Det var perfekt. Efter några magiska sekunder särade vi och log mot varandra. Harry kysste mig snabbt på näsan och sedan ställde han sig upp. Okej... Han såg nog hur förrvirrad jag såg ut för han sträckte ut handen och drog upp mig på fötterna. 
"We did come out to bath didn't we?" log han och tog min hand. Vi gick fram till slutet på bryggan och hoppade in vattnet, hand i hand. 
 
Jag vaknade av att solen sken in i sovrummet. Jag hoppade upp och drog på mig ett par rutiga shorts eftersom jag redan hade på mig ett linne och trosor så behövdes inget annat. Gårdagen var jätte bra! Först badade vi, sen lagade Harry jätte god mat! Spagetthi Bolognese, enkelt men en av de godaste maträtterna någonsin! Efter det satt vi framför brasan och bara pratade, och myste lite såklart! 
När jag kom ut i hallen kände jag doften av pannkakor. Antar att Harry redan är varken? När jag kom in i köket fick jag svaret: japp. Han stog vid spisen och stekte pannkakor. Jag log. Han va verkligen för gullig!
"Morning my little masterchef!" sa jag och kramade om honom bakifrån, och kysste hans hals lite. Harry är ju ganska lång, men som tur va var jag inte mycket kortare heller. Jag var väl upp till hans näsa, ögonen kanske? Så, nästan lika lång var jag!
"Hey sweetie!" sa han och vände en pankaka, sedan vände han sig om och jag mig en kyss och lyfte upp mig. En liten snurr blev det också. En äkta filmkyss. 
"It smells amazing!" log jag och satte mig ner vid bordet. 
"Good. And you woke up right on time." Han vände sig om med två tallrikar med en trave med 4-5 pannkakor på varje. Över hade han ringlat lite sirap och så låg det lite jordgubbar runt om och på. Åh Gud va gott!
"You're a great chef Haz! Even better than me... You have to teach me how to cook someday." sa jag och tog en bit. Japp, det var lika gott som det såg ut! Om inte bättre! Harry skrattade lite.
"Sure babe, but, it'll probably be quite hard.. You really can't cook, at all!" skrattade han. 
"Hey!" sa jag och slog till honom lätt på armen men skrattade lite också. Jag kunde verkligen inte laga mat. Asså, inte alls! Inte ens nudlar! På något sätt lyckades jag alltid överkoka dom, eller bräna dom! Dock älskar jag nudlar, så andra fick ofta göra det.
Efter kanske 10min så ringde Harry's telefon. Men, han svarade inte.
"Harry? Your phone?" 
"No, I'm here with you now babe. Nothing's gonna distub us." log han. Awww!
"But it might be something important. Go take it, it's okay." log jag och han sprang och svara.
"Hello?" Oh, hey man." "A little bit, we're eating breakfast." "Nah, it's okay. What did you want?" "What? Really?" "Did she say why?" "Oh, I'm sorry Lou." "Are you sure?" Okay, bye man. Keep it up" va det jag hörde Harry säga. Louis' var det alltså som ringde. Men, vad ville han?
Kul att se så många kommentarer på förra kapitlet! :D Nu vill jag ha minst 4st för nästa! ;)
 
Men, vad ville Lou? Vad har hänt? Kommentera! :) 
xo

Another World - Kapitel 20


"Harry, I'm wearing a pair of sweats and my hair's a mess and I've got no make up. I look like a train wreck." sa jag och Harry skakade på huvudet.
"No babe, you look amazing! With make up, without make up. A fancy gown, sweatpants. It doesn't matter. You always look gorgeous!" sa Harry och jag kunde inte motstå att hoppa på honom och kyssa honom. Hur kan man inte?! Hur fan fick jag en sån underbar pojkvän? 
"I love you!" sa jag och kysste honom än en gång.
"Ange. Baby. We're here." hörde jag hur Harry mumlade och snart kände jag två väldigt bekanta läppar på min panna och ett stort leende smög sig fram på mina läppar. Jag öppnade ögonen och tappade hakan! Shit, det var jätte, jätte stort! Och jätte fint! En massa, stora fönster, en stoor balkong med vacker utsikt över sjön. 
"Wow, it's beautiful.." muttrade jag med världens flin på läpparna. Hur fan hittade Harry ens hit? Jag gick in i huset och wow! Wow, wow, wow! Det fanns en stor eldstad vid ena väggen, med en stor päls-plät/filt liggande framför. Ett stort finns matbord med matchande stolar och köket var enormt! Med gråa skåpsluckor av sten, det samma med diskbänken och köks ön. Jag gick upp för de tre trappstegen, som låg precis innan köket och fortsatte in mot sovrummen. Holy crap! Två stycken, både lika stora som hela vårat vardagsrum(+lite till) hemma i London. Det stog en säng i mitten, vit, med 'gardiner' runt om och sen en stor trä-färgad garderob vid väggen, en byrå i samma färg, med en platt-tv stående där på, plus lite tavlor och nån stol här och där, och en stor väggs spegel! Kunde det bli bättre? Tror inte det! Jag hörde hur Harry kom in i rummet när jag stod och tittade ut över sjön, och horisonten - perfekt utsikt här också. Även fast solen stod mitt på himlen, såg det ändå på något sätt ut som om det var solnedgång/soluppgång.
"It's beautiful!" sa jag och vände mig om mot Harry, som log och kramade om mig.
"Yeah?" han släppte mig, leende och jag log ännu större.
"Yes! Can we move here?" log jag och gjorde 'crazy eyes'. Harry skrattade och kysste mig på pannan.
"Hey, I was serious!" han himlade med ögonen och jag skrattade till lite. Jag vet inte riktigt varför.. Det kändes bara så bra här. Så fridfullt. Så vackert. Så..hemma.
"So, what do you wanna do first? We've got the whole weekend." log Harry som vi gick ut till bilen och hämtade grejerna.
"Uhm... what about... we, go swimming?" log jag och ställde ner en väska på golvet. Den var liten, och snart kom Harry med resten. Han insisterade på att bära dom. Boys you know?
"Sounds great." pustade han ut och jag log. Jag satt mig på golvet och började rota igenom resväskan. Varför lyckas man alltid packa så jävla mycket saker?!
"What are you doing babe?"
"Looking for my bikini..." mumlade jag och slängde min rosa One Piece över axlarna så den landade på soffan, kunde vara bra att ha ikväll.
"You know.." började Harry. "You could just bath naked.." fortsatte han och hans cheeky leende kröp sig saka fram på hans läppar. 
"You wish." sa jag och himlade med ögonen. Sen gick jag in i ett av somvrummen och bytte om till min gula bikini. Det såg jäkligt bra ut med solbränd hud, och ljus gul bikni! 
Förlåt att det var så kort, och förlåt för att det tog sån tid. Och tack till alla som fortfarande tittar in här, wohoo! :D Haha :) Men jag tänkte testa en grej och se om det går?
Så, nu vill jag ha minst 3kommentarer för att nästa kapitel ska komma upp ;)
 
Update: Nästa kapitel kommer upp imorgon(4 sep) :)