9 - Family dinner.

”Okay so,” hon satte sig i skräddarposition innan hon fortsatte. ”You don’t wanna get feeling for Harry right? Since he’s famous and all that and you don’t think it’s gonna work right?” Jag nickade. ”Okay so, we’ve got our... ’hobby’.” Både jag och Kendra nickade, men jag förstod inte vad Harry had att göra med det faktum att vi stjäl. ”And since Harry’s famous he knows other famous people, yeah? Yeah, so if you pretend to date Harry - like, he thinks you’re dating when in fact you don’t like him in that way, and then like after a while or so, he’ll probably start introducing you to his celebrity friends and take you to award shows and after partys thrown by celebritys.”

”Yeah?” jag och Kendra log finurligt nu när vi förstått vad Serena’s idé var. 

”And then you can like... steal famous people’s clothes. I mean, I doubt they’re gonna miss them.” 

”That’s a really good idea S, I’m impressed.” 

”Me too, but how am I supposed to not get feelings for Harry Styles?” 

”Just hook up with other guys, and shit. Don’t tie yourself down to him, atleast not as long as you’re not public. He’ll never know, and you won’t get feelings for him.”

Det var faktiskt en bra idé. En jäkligt bra idé. 


 

 
Stönandes släpade jag motvilligt upp mig själv ur sängen. Klockan var nästan ett på dagen, men det var ju sommarlov, det är nu man ska sova hela dagarna och vara uppe helt nätterna, right? 
Angående vara uppe hela nätterna, igår hade Serena och Kendra varit här till nästan två och vi hade planerat att dem skulle stanna hela natten, men min party pooper till bror bestämde sig för att börja klaga att vi väsnades för mycket så dem fick motvilligt gå hem. 
Vi hade bara pratat och skrattat och ätit och gråtit en gnutta då vi tittade på A Walk To Remember, som inte är ett dugg som boken men ändå en av de bästa filmerna som finns. Men ändå hade vi otroligt kul, som alltid. Det är nog det som är det bästa men bästa vänner - man behöver inte anstränga sig, inte piffa upp sig eller tänka extra mycket på vad man säger eller gör, man kan bara vara sig själv
Det är inte som när man är i skolan, eller på fester, eller helt enkelt ute bland folk. Då måste man ha en sorts fasad uppe, man måste vara den alla tror och tycker man är. Jag är populär, en av de allra populäraste i skolan, och jag tror inte jag skulle ändra det för något - men ibland blir det jobbigt. För mycket liksom. Visst älskar jag att t.ex. klä upp mig till skolan, jag älskar mode helt enkelt. Men ibland orkar man inte vakna en timme, en och en halv innan skolan börjar bara för att sminka sig, fixa håret och välja outfit. Ibland vill man bara dra på sig ett par mjukis byxor och UGGs, och skita i sminket samt håret - men tyvärr kan man inte det. Som populär är alla skolans ögon på en, och alla dömer en. Vilket är otroligt synd, men det är the cold harsh truth. Det är tyävrr dagens samhälle
På väg mot mitt badrum hann jag trycka igång min iPhone som satt ikopplad i högtalaren från igår, och Ashtrays And Heartbreaks - Snoop Lion ft Miley Cyrus började spelas. Leendes gick jag in i badrummet, där jag tog av mig allt och hoppade in i dushen.
 
-
 
Efter en lång och välbehövlig dusch satt jag nu på golvet framför min spegel och flätade mitt hår, när det fortfarande var lite vått så blev vågorna jätte fina när man tar ur flätorna. Jag flätade det sista av mitt hår och hoppade snabbt upp på fötterna för att klä på mig. 
Ett par trosor, en bh och ett linne var allt jag orkat ta på mig. Jag gick och stängde av musiken och började sedan gå mot nedervåningen. Som vanligt var det ingen hemma, så min outift var precis perfekt. Jag velade om jag skulle äta frukost eller ej, och valde den först nämnda. Efter att ha scanat igenom kylskåpen bestämde jag mig för youghurt och musli, vilket var vad det fick bli. 
Ett glas passionsfrukt's juice fick jag också med mig in till vardagsrummet där jag parkerade min bakdel. Jag slog på tvn, Catfish: The TV Show var på tv - som jag lät vara kvar på. Det var helt okej, men jag förstår inte hur folk kan bli 'kära' i någon dom aldrig träffat, eller hur dom inte bestämmer att träffas nästan direkt. Det hade jag i alla fall gjort, aldrig att jag låtit det hålla på i längre än några månader utan att träffas, speciellt om man börjar få känslor.
Min movil pep till brevid mig på soffan, och av vana låste jag snabbt upp den utan att ens titta vem det var ifrån.
 
Hi sis! Stör jag? Iaf, jag tänkte komma förbi ett tag, är det okej med dig? Jag sa till Justin, men jag antar att han inte sa något... Älskar dig.
 
Jag log åt sms:et. Det var inte ofta Jade hörde av sig, men varje gång hon gjorde det blev jag lika glad. 
 
Hej syrran! Nej, glor på tv. Och nepp, Justin har inte sagt något - big chock, right? Det skulle vara as kul om du kom! Har saknat dig jätte mycket! Älskar dig också.
 
Hur visste jag? Hahah, men jag kommer över om en halvtimme eller så? Puss.
 
I'll be waiting ;) Puss.
 
Snabbt åt jag upp min musli och drog i mig juicen innan jag nästan sprang upp för trapporna till mitt rum för att byta om. 
 
-
 
"Heeeej lilsyrran!" hörde jag Justin skrika från nedervåningen. Jag hälsade tillbaka och fortsatte försöka få på mig jeansen genom att hoppa runt som en galning. Efter mycket kämpande fick jag äntligen på mig de väldigt sönder slitna ljusa jeansen, och drog sedan på mig ett vitt tight linne, och en grå kofta med avklippta ärmar. 
Slarvigt satte jag upp mitt halv vågiga hår, från flätorna innan, i en hög tofs och gick ner till undervåningen där Justin stod med näsan i mobilen. 
"Hej." han tittade upp men tittade nästan direkt ner i mobilen, helt ointressead av min närvaro. Himlandes med ögonen gick jag fram till min mobil som fortfarande låg på soffbordet. Inga meddelanden. Jag suckade och sjönk ner i soffan, men hann knappt mer än sätta mig innan jag hörde hissen plinga till. Både min och Justin's blickar fördes till hissen, som både Jade och Miranda kom gående ut ur. 
Ett stort leende spred sig över mina läppar och jag sprang emot henne, och hoppade upp i hennes famn. 
"Jag har saknat dig så!" 
"Jag med!" 
Efter några minuter släppte vi taget om varandra, och jag kramade om Miranda samt Justin om Jade. 
 
-
 
"Vänta, vänta; du träffade Harry Styles, fick hans nummer, var med honom i timmar och hade sedan ett stort bråk under mindre än tjugo fyra timmar?! Wow, du ligger i syrran." Jag skrattade högt med munnen full av thai mat åt min systers re-cap av min Harry Styles story. 
"Pretty much." Jag ryckte på axlarna och log. 
"Du då Justin? Hur går det för dig på flickvän fronten?" 
"Ha, Justin, flickvän - årets skämt!" pep Miranda sarkastiskt ur sig och vi alla började skratta högt. 
"Det är faktiskt sant." höll Justin med vilket fick oss att börja skratta ännu mera. Vi satt i nästan en timme till och bara pratade om allt och ingenting. Catching up, liksom. 
Efter maten bestämde vi att det skulle vara kul att gå på bio, vilket vi körde på. 
Väl på biografen köpte vi lite godis, läsk samt popcorn - bio nödvändigheter. 
"Vilken film?" 
"Fast and furious 6!" 
"Nej, euw. The Bling Ring, The Internship eller Grown Ups 2!"
"The Internship! Dylan O'brien är med, och han är sååå snygg!" 
"Visst, The Internship blir väl bra." Stolt log jag över att vi skulle se en film med snyggingen Dylan och gick fram till bio kassan.
"Hey, how can I help you?" Brunetten bakom disken log vänligt, och jag kunde inte göra annat än att le tillbaka. 
"Uhm, four tickets to The Internship please." Tjejen klickade leendes på en massa knappar på datorn framför sig och tittade snart upp på mig, fortfarande leendes. Gud, jag skulle få ont i käkarna om jag behövde le hela dagarna.
"Were would you like to sit? Close to the screen or in the back?" 
"In the back." svarade Justin snabbt men jag avbröt honom snabbt.
"Euw no, don't mind him. We'll sit in the middle, in the front." Hon log och knappade in mer saker på datorn och snart fick vi våra biljetter. 
"Here you go."
"Thank you!" log jag och betalade innan vi gick från kassan och började gå mot sal 7, där bion visades. 
"Varför långt fram? Det är fett jobbigt." Tjatade Justin bakom mig och vi alla himlade med ögon.
"Nej, man ska ju sitta långt fram."
"Precis, då ser vi Dylan O'brien ännu bättre." flinade jag åt honom och han fnös. 
När vi kommit in i salen, och hittat våra platser fiskade jag upp min mobil efter jag känt den vibrera. 
 
Hi.. Uhm, sorry for overreacting yesterday. It wasn't in my place to get mad, and I'm sorry. Hope you can forgive me. 
xx
Guys... Jag fick ut det i tid! Woho! Hahah, nej men hoppas ni gillar det. Ledsen att Harry inte var med, men oroa er inte ;)
 
XO

Kapitel 9.

Tack mycket för era kommentarer! Dem betyder verkligen mer än ni förstår, och dem gör mig sååå glad!
Jag har bestämt mig för att fortsätta skriva här, och håller just nu på med kapitel 9 - förhoppningsvis kommer det ut innan helgen är slut, men efter ett år känner ni mig och vet att jag suger på tidsbegrepp, hahah :) 
 
XO
 

Vill ni ha ett kapitel till?

Vill ni som är kvar ha ett kapitel till? För det känns som om ni inte gillar novellen, och visst - samtidigt som jag skriver för att jag tycker om det så gör jag det ju också för er. Jag menar, jag skulle kunna sluta publicera på bloggen och bara skriva för mig själv. Just därför undrar jag om ni tycker novellen är bra nog för att jag ska fortsätta? 

8 - 'Fall Down'

Previously: 
-
 

Väl nere i vardagsrummet var det tomt, så jag antog att Justin också var på någon fest och Miranda sov antagligen över hos någon kompis. 

Hissen ner gick snabbt, och på väg ut genom lobbyn vinkade jag till Ken, hotell chefen. Utanför så stod Serena, iklädd en kort, svart spets klänning och svarta pep toe skor. Kendra var klädd i en vit, också kort, v-ringad klänning och ett par röda klackar. 

Båda såg otroligt snygga ut.

”Hey sexy ladies!” flinade jag, och deras blickar vändes mot mig. 

”Hello foxy!” blinkade Kendra och vi alla tre skrattade som vi hoppade in i taxin. Kendra berättade för chauförren vart vi skulle och snart började bilen rulla. 

”Are y’all ready to get shit faced?” sa Serena med ett stort leende på läpparna. Åh ja...


On the bottom, on the top, baby lemme flip you up. You can be my soda pop, Coca Cola sip is up. Whip cream, whip it up, strip on, zip it up. I could be your chip, you my dip lemme dip you up. You make my world, you make my world go ‘round. You turn me up, you turn me upside down. You make my world, you make my world go round’. You get me off, you get me off the ground. You pick me up when I fall down.

 

Kendra flinade glatt åt mig innan vi båda gav ifrån oss ett skrik av glädje och hällde i oss vad det nu var i det små shot glasen vid båda höll i. När jag fått ner den starka vätskan tippade jag hakan mot taket, och lät musiken ta över min kropp. Mina höfter rörde sig fram och tillbaka i takt till will.i.am ft. Miley Cyrus låten och ett stort leende formades på mina läppar. Mitt huvud tippade fram igen och jag såg att Kendra gått ut och stod nu vid polen med Audrey.  

Serena hade gått hem för ett tag sen med någon muskulös, brunhårig kille - hennes typ. 

Jag ställde ner shot glasset på bordet som jag otroligt nog stor och dansade på, och lät än en gång musiken ta över min kropp. Blurred Lines, min favorit låt, spelades nu och jag log igen innan jag började dansa. 

Ett par stora händer placerade plötsligt på mina höfter, och en hård kropp trycktes tight mot mig. Vid det här laget var jag för full för att bry mig, så jag fortsatte att dansa - upptryckt mot främlingen.

”Aren’t you even gonna look who it is?” viskade den hesa rösten bakifrån mig, skapade gåshud på min nacke. Jag behövde inte vända mig om för att veta vem det var.

”What are you doing here?”

”Can’t I be here?” hans läppar nuddade försiktigt min hals, jag flämtade till innan jag tog ett djupt andetag och samlade mig själv igen.

”You shouldn’t be here. And especially not with me.”

”Awh, why?”

”I’m mad at you.” 

”No you’re not, babe.” Än en gång kysste han mig lätt på halsen, fortsatte uppåt mot min käke. Jag svalde hårt.

”Yes I am.” Han var tyst, men hans läppar fortsatte att lämna brännande spår på min hud. Hans hand smekte lätt min höft, och av instinkt drog jag min runt hans nacke, tog lätt tag i hans lena hår och smekte honom lätt i hårbotten. 

”Come home with me.” Jag skakade på huvudet. Hans läppar hade bytt sida, och kysste nu upp för högra sidan av min hals. Mina höfter rörde sig fortfarande, upptryckte mot hans framsida. 

”No.” andades jag ut.

”Come home with me.” Innan jag märkt vad som hände, var hans läppar hårt tryckta mot mina. De smälte ihop som en. Han bet mig försiktigt i läppen, men jag nekade honom. Jag kände hur han blev mer, och mer irriterad på mig och ett stort flin spred sig över mina läppar. ”You know you want to.” Hans läppar var bara millimeter ifrån mina egna, han retade mig tills jag skulle säga ja. ”Come..” började han, och kysste mig. ”Home.” Kyss. ”With.” Kyss. ”Me...” Kyss.

Utan att tänka, nickade jag och snart var vi båda på väg ut från festen.

 

-

 

Trött gnuggade jag mig i ögat. Jag hade nu legat vaken i cirka tio minuter, men inte orkat öppna ögonen pga det konstanta bankandet innanför min skalle. 

Om det var av all alkohol jag drack igår, eller om det var det faktum att jag legat med Zac, höll jag fortfarande på klura ut. Att jag legat med Zac, var otroligt dumt. Men helt ärligt, ångrade jag inte det. Det var ju inte första gången. Och jag kan ju inte påstå att det var dåligt heller. Det var bara... förrvirrande. 

Gillade jag Zac? Var jag arg på Zac? Hade jag förlåtit Zac? Hur blir det mellan mig och Harry nu? Finns det något mig och Harry? Gillade jag Harry?

Allt vara bara för mycket. Och definitivt klockan halv tio på morgonen med en bakfylla. 

”Zac.” Min röst kom ut som en viskning, så jag är säker på att han inte hörde. ”Zac.” Denna gång lite högre, och jag tror han rörde lite på handen, men inget mer än det så jag körde den mer drasitska metoden. Jag sträckte ut båda mina arma över mig, väntade på knacket och drämde till Zac på bröstet med min vänsta arm. ”Zac!” 

”What?” mumlade han trött, vände på sig och la kudden över huvudet. Jag suckade innan jag satte mig upp i sängen och drog av honom täcket, som knappt täckte hans boxerklädda rumpa, samt drog bort kudden han hade i ett järn grepp. 

Efter mycket om och men, fick jag äntligen loss den och Zac vände sig motvilligt om och mötte min blick. Han höjde på ögonbrynen.
”What do you want?” Jag log stort.

 

”Can you make me breakfast?” Han tittade roat på mig samt skrattade lite.

”You went through all that hard work, to ask me to make you breakfast?” Jag nickade stolt.

”You know, usually, whenever I’ve banged a girl I just ask them to leave?” 

”I don’t care. I want breakfast.” Han himlade roat med ögonen innan han muttrade ett ‘fine’ och klev upp ur sängen ut ur rummet och ner till hans kök. Utan att orka sträcka mig och titta, kände jag blindt runt på nattduksbordet brevid sängen tills jag fann min mobil. 

2 nya sms.

 

I cant finnd you where are yuo?? Xo K

 

Im leaving wiith Brad, see u later booo XO K 

 

Jag skrattade lätt åt Kendra’s ‘drunken texting’ innan jag svarade med:

 

Went home with Zac, talk 2 u later. Xo B

 

Jag la ifrån mig mobilen på nattduks bordet igen, och då jag ställde mig upp märkte jag att jag bara hade på mig mina rosa spets trosor. Jag drog snabbt handen över min överdel och började leta efter någonting jag kunde dra på mig. Något stort, vitt fångade min blick - en av Zac’s tröjor, perfekt. Jag drog på mig den innan jag slarvigt drog upp mitt hår i en toffs på väg in i Zac’s badrum där jag tvättade av mig gårdagens smink samt sköljde ansiktet. 

Tyst tassade jag ut ur badrummet, tog min mobil och gick tyst ner för trappan där jag möttes av Zac stående vid spisen i bara boxers. 

”Put on a shirt maybe? Or pants?” mumlade jag och hoppade upp på köksön så jag satt mot Zac - hans rygg åt mitt håll. Han vände sig om, och efter att ha granskat min kropp spred sig ett leende över hans läppar. 

”You’re wearing my shirt.” Jag himlade med ögonen.

”Don’t you have other shirts.” 

”But I like that one.”

”Well, I do too so you’re no getting it.” Han skrattade och vände sig tillbaka till spisen, jag passade på att sno några klunkar av vattnet som stod brevid mig. Om det var Zacs’, eller om han ställt fram det till mig visste jag inte. Och helt ärligt brydde jag mig inte heller. 

Jag ställde tillbaka glasset innan jag drog up mina ben på bänken och tyst observerade när Zac lagade mat.

 

-

 

Handuken damp i golvet och snabbt drog jag på mig ett par vita underkläder samt ett par mjukisbyxor och ett linne. Jag drog en borse genom mitt långa mörka hår, och nästan på sekunden så plingade det till, hissen. 

Halvvägs ner för trappan hörde jag Serena och Kendra’s ljusa stämmor skratta och kakla som alltid. Väl nere vändes båda blickar mot mig, och vi alla tre log.

”Hi!” Vi omfamnade varandra i en kram, och kramades i ett bra tag innan vi fnittrade släppte taget. Vi uppförde oss som om vi inte sett varandra på år och dar, när vi egentligen sågs igår kväll. 

Pratandes som aldrig förr gick vi tillsammans upp till mitt rum, där vi alla slängde oss på min säng. Vi pratade ett tag om allt möjligt, vad som hände mellan mig och Zac, killen Serena gick hem med, vilka horiga kläder Audrey hade på sig igårkväll - normalt tjej snack liksom. Efter ett tag bestämde vi oss för att titta på film, och valde denna gång Crossroads, alla vårs favorit. 

 

-

 

Jag stoppade handen i chips påsen och tog upp en näve innan jag sakta började äta chipsen en och en. Sourcream and onion chips, finns det något bättre?

”I have an idea!” utbrast Serena plötsligt. Med munnen full av chips tittade jag upp mot henne, samma med Kendra.

”What kind of an idea?” fick jag ut genom alla chips.

”Okay so,” hon satte sig i skräddarposition innan hon fortsatte. ”You don’t wanna get feeling for Harry right? Since he’s famous and all that and you don’t think it’s gonna work right?” Jag nickade. ”Okay so, we’ve got our... ’hobby’.” Både jag och Kendra nickade, men jag förstod inte vad Harry had att göra med det faktum att vi stjäl. ”And since Harry’s famous he knows other famous people, yeah? Yeah, so if you pretend to date Harry - like, he thinks you’re dating when in fact you don’t like him in that way, and then like after a while or so, he’ll probably start introducing you to his celebrity friends and take you to award shows and after partys thrown by celebritys.”

”Yeah?” jag och Kendra log finurligt nu när vi förstått vad Serena’s idé var. 

”And then you can like... steal famous people’s clothes. I mean, I doubt they’re gonna miss them.” 

”That’s a really good idea S, I’m impressed.” 

”Me too, but how am I supposed to not get feelings for Harry Styles?” 

 

 "Just hook up with other guys."
 
”Just hook up with other guys, and shit. Don’t tie yourself down to him, atleast not as long as you’re not public. He’ll never know, and you won’t get feelings for him.”

Det var faktiskt en bra idé. En jäkligt bra idé. 


Har typ inga besökare längre? Ledsen om novellen suger, och jag vet att uppdateringen gör detsamma... Jag är verkligen jätte ledsen. Tror jag ska ta en paus...

 

Här är nya kapitlet iaf....

Borta bra, hemma bäst.

Är hemma i Stockholm nu! Yay! Veckan har varit awsome, men finns det någonting skönare än att komma hem? Kunna chilla i sin egen soffa? Sova i sin egen säng? Titta på sin egna tv? Få använda sin dator?! 
 
Iallafall, är super taggad på att skriva. Lovar att nästa kapitel blir låångt.
 
Innan jag slutar, vill jag bara tacka Stella och Nadina - som alltid kommenterar. Det betyder otroligt mycket tjejer, tack! 
 
Xo
 

7 - "Leave right now or I swear to God..."

Previously:
-
 

”Harry..” she started, and wettend her lips. ”It’s not what you think.”

”I’m not thinking anything.” I said causally, and crosing my arms as well. She sighed and her hand went through her hair. 

”You do. You look pissed.” She was right. If it was for the fact that she didn’t tell me she had a boyfriend, or the fact that she had a boyfriend - I wasn’t sure of. ”Trust me. It’s not what you think.” 

”And what am I thinking?”

”That he’s my boyfriend. He’s not. We’ve been friends for -”

”Forever.” The dude cut her off. ”And she’s telling the truth. We’re nothing more than friends. Sure, we’ve made out a couple of times. And yes I think we hoped into bed once, but I mean we were both drunk and I can’t really remember. What about you Brook?” That’s it. This dude it dead.


Fan! Fan! Fan! Fan!! Var Zac tvungen att säga det där? Komma och förstöra allt?! 

Jag må inte känna Harry speciellt bra, men jag kunde se att han var arg. Rasande. Och eftersom jag inte känner Harry bra, så har jag ingen aning om hur han blir när han blir arg. Visst, han verkar som en lugn kille - men det kan snabbt ändras. Därför bestämde jag mig för att få ut Zac, så fort som möjligt. 

Lite halft nervös ställde jag mig framför Zac, med ryggen mot Harry, och tog tag i hans arm. 

”I think you should go Zac. I’ll text you.” Efter någon sekund bröt han sin blick från Harry, och den landade på mig istället. Han flinade. Han tyckte om det här. Den idioten...

”Why? I just got here. C’mon, let’s do something fun. How abo -”

”She told you to leave, so leave.” Harry’s röst var så hård att jag fick gåshud. Jag svalde klumpen i halsen, och skulle precis bryta in när Zac öppnade munnen. 

”What are you gonna do about it, boyband?” Jag ville inte ens tänka på vad Harry skulle göra så snabbt ingrep jag. 

”Zac, just fucking leave right now or I swear to God I’ll never talk to you again!” Mitt utbrott förvånade nog båda, men Zac gav sig. 

”Fine.” mumlade han nonchalant och stoppade händerna i fickorna. Han gick sakta, baklänges mot hissen, studerade Harry från top till tå. Idiot. Innan han gick in i hissen vände han sig mot oss med ett flin. ”Bye bye, Brook.” Han steg in i hissen och jag himlade med ögonen.

Han kan vara en sån jävla idiot ibland. Men, jag vet att jag komma förlåta honom, och vi komma gå tillbaka till lika bra vänner som alltid. Vi är verkligen tighta, vi kan aldrig vara arga på varandra i längre än ett par dar. Det har nog aldrig hänt.

Det var inte förens jag hörde Justin’s irriterande skratt som jag kom ihåg situationen. För en stud önskade jag att jag kunde sjunka genom golvet och bara slippa allt det här. Men så funkar det inte. 

Utan att ens titta åt Harry’s håll, vände jag mig mot Justin och Cody. Som såg ut att inte ha märkt vad som pågick.

”Kan ni typ gå?” frågade jag dem, mer Justin än Cody. Han vände sig mot mig med rynkade ögonbryn och skakade på huvudet. Jag suckade. ”Snälla? Bara en liten stund.” Bad jag honom. Jag antog att han förstod hur desperat jag var, för han slog till Cody på armen för att få hans uppmärksamhet, och de gick sen ut ur rummet. Dock skulle det inte förvåna mig om dom bara gick precis ut, och lyssnade på resten av vårat samtal. 

Jag vände mig mot Harry, men höll blicken i golvet. Jag ville inte möta hans blick. Av någon anledning skämdes jag. Över det Zac sagt. Över det faktum att jag antagligen lät som en hora i Harry’s öron. Att jag låg med vem som helst. Vilket i och för sig, var lite sant - men det var inget jag ville att Harry skulle veta. Att han skulle ha den bilden av mig. 

I någon minut stod vi bara där tysta. Jag tittade ner på mina fötter, och Harry gjorde... ja, eftersom jag tittade ner så vet jag inte vad Harry gjorde. 

”Are you mad?” nästan viskade jag ynkligt ut. Inget svar. Jag suckade och fortsatte studera min fot åkte fram och tillbaka över den mjuka mattan. När jag tänker efter, så har Harry absolut ingen anledning att vara arg på mig. Om han är arg på Zac, kunde jag ärligt talat inte bry mig mindre om. Men han har ingen som helst anledning att vara arg på mig. Vi är vänner, knappt det, inget mer. Vad gör det honom om jag och Zac skulle vara tillsammans? Inget. Vad gör det honom om jag och Zac pratar? Inget. 

Bara sådär förändrades mitt humör från nervös och generad, till ilska.

”You have no reason to mad at me you know?” Nu tittade jag upp, och såg Harry som stod med sina händer i fickorna och hans blick låg på något bakom mig. Om någon skulle se oss från sidan, skulle det nog se ut som om han tittade på mig. Men det gjorde han inte. Han svarade inte den här gången heller, men jag fortsatte. ”Zac and I are just friends. The same as us two.” Han fortsatte vara tyst. ”So you have no reason to be mad at me.” Han stod fortfarande tyst, men hans blick flickade mellan en massa olika saker bakom mig - tills den till sist landade på mig. Det var så intensiv så jag var tvungen att titta bort. Jag blev nästan obekväm under hans gassande blick. 

”I think I should go now.” sa han sakta, hans chesire dialekt ännu mer betonad när han pratade så sakta. 

”Harry -”

”Bye Brooklyn.” Han gick mot hissen snabbt, och eftersom den åker otroligt snabbt kunde han nästan direkt kliva in i den. Hans ögon mötte mina en knapp sekund när han vände sig om, men försvann lika snabbt. 

Det var bara ett ‘hej då’ för nu. Det vet jag. Men på någon sett kändes det som ett hej då för alltid... 

 

-

 

”Wait! So, you met Harry Styles during a meet and greet, gave him your number, got a text from him and decided to hang out with him, without telling us?! You’re a bad, bad friend Brooklyn Monroe. You know that?” Serena nickade instämmande till Kendra. Jag himlade med ögonen. 

Efter att Harry gått, bestämde jag mig för att det inte var nån idé att bli ledsen - men tanke på att det antagligen ändå aldrig hade hänt något mellan oss med tanke på att han är Harry Styles. Så, jag bestämde mig för att ringa Kendra och Serena för att se om dem ville göra något. Och det var så vi hamnade på Starbucks precis vid Kendra’s hus. 

”Well, sorr-yyyy. Everything happend so fast. I though I was dreaming if I’m being honest.” halvskrattade jag ut och tog en sked yoghurt. 

”Did you fuck?” Serena’s plötsliga fråga fick både mig och Kendra att gap skratta, och fick en massa blickar från folk omkring, som antagligen tyckte vi var jobbiga. Vad som gjorde det ännu roligare var Serena’s sätt att säga. Hon sa det som om man frågar hur någon mår, eller om man handlade allt man skulle. Det är dock S i ett nötskal. 

”No!” skrattade jag högt och försökte behålla yoghurten jag hade i munnen, i munnen. Serena ryckte på axlarna och smutta på sin is latte 

”So girlies, what are we doing tonight?” Både jag och Serena ryckte oventandes på axlarna. 

”I don’t know... I’m not going to Daniels’ party tho. Zac’s gonna be there and I don’t wanna see him right now.” De båda nickade förstående. 

”How about Audreys? I mean, she’s a bitch, but she throws the best parties ever. Plus, her parents are so rich none of her neighbours would even think of calling the cops cause they’re lawyers would eat them alive.” Jag och Serena gav varandra en blick, och vi båda nickade sedan på huvudena. 

”I’m in.” 

”Me too.”

 

-

 

Mina läppar målade jag lätt med beige färg, och så var jag klar. Jag hade på mig en tunn, kort blå klänning med låg u-rigning och ett tunt bälte i midjan. Mitt bruna hår var lätt vågigt, och min smikning bestod(utöver läpparna) av sotade ögon och lite puder. Till det hade jag en svart clutch, och svarta stiletter. 

En vibration hördes genom mitt rum, och jag nästan sprang fram till min mobil

 

We’re outside. Hurry bitch! Xo - K

 

Jag log åt sms:et och slängde ner min mobil, samt läppstift och pengar till taxi i min väska och gav mig neråt. Väl nere i vardagsrummet var det tomt, så jag antog att Justin också var på någon fest och Miranda sov antagligen över hos någon kompis. 

Hissen ner gick snabbt, och på väg ut genom lobbyn vinkade jag till Ken, hotell chefen. Utanför så stod Serena, iklädd en kort, svart spets klänning och svarta pep toe skor. Kendra var klädd i en vit, också kort, v-ringad klänning och ett par röda klackar. 

Båda såg otroligt snygga ut.

”Hey sexy ladies!” flinade jag, och deras blickar vändes mot mig. 

”Hello foxy!” blinkade Kendra och vi alla tre skrattade som vi hoppade in i taxin. Kendra berättade för chauförren vart vi skulle och snart började bilen rulla. 

”Are y’all ready to get shit faced?” sa Serena med ett stort leende på läpparna. Åh ja...


Okej, nu är jag då på Gotland och förhoppningsvis badar och har soligt. Så detta är alltså tids inställt. 

 

Hoppas ni gillar det, blev lite stressat i slutet för jag var tvungen att få klart den innan jag gick och la mig, vilket var tidigt med tanke på att båten gick kvart i åtta på morgonen....
 
Men, jag tycker alla borde kommentera nu - så att jag kommer hem till en massa kommentarer ;)
 
xo