Karaktärerna.

Så, tänkte köra skriva kort vilka alla i novellen är. Det är ju rätt så många? Kanske kan vara svårt att hålla reda på dom, men nu får ni veta lite mer om dom/uppfriska minnet :) Det lär ju dock komma in fler, men det här är hillils :) 
 
Miley Fox: 
Huvudkaraktären, är ursprungligen från Sverige. Har bott i Bradford, England i 6 år pga att hennes pappa fick ett jobberbjudande. Dock lämnade han hennes mamma medans dem bodde i England, för hans assistent. Miley tappade då kontakten med honom, hon avskyr honom. Medans hon både i Bradford kärade hon också ner sig, i Zayn Malik. De dejtade/var tillsammans/komplicerat i ca 2 år, innan Miley fann honom i säng med hennes (dåvarande) bästa kompis Andie. Sedan dess har hon inte pratat med någon av dem. 
Då var Miley den tysta tjejen, snygg men tyst. Nu är hon tjejen som älskar att festa, och älskar att synas. 
 
Zayn Malik: 
Zayn är då med i världens mest kända pojkband, One Direction. Han är också ex-pojkvän till Miley. Han har inte träffat Miley på 2/3 år, dock har han inte slutat tänka på henne för en sekund. Och det har inte gått en dag utan att han tänkt på det idiotiska han gjorde som 17åring. Miley däremot, vet inte detta - så hon hatar Zayn av hela hennes hjärta. 
 
Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan & Liam Payne. 
Resten av 1D helt enkelt. Dom har inte varit med så mycket än, men det kommer. 
 
Cara Newton 
Cara bor i huset brevid Miley. Hon och Miley klickade direkt, som om dom känt varandra hela deras liv. Hon bor med hennes pappa, multimiljadären Robin Newton, hennes halvsyster Dana och Dana's mamma Mia.
Vid 9års ålder skiljdes Cara's mamma och pappa pga alkoholmissbruk, så hon har inte träffat sin mamma på nästan 8 år. Och eftersom hennes pappa jobbade för det mesta så uppforstrade Cara nästan sig själv, vilket resulterade i mycket festande. Efter 6 år, gifte Robin om sig; med Mia Hansen. En riktig bitch, precis som hennes dotter, Dana. Cara och Dana hatar varandra, de tål knappt att vara i samma rum. 
Vid första anblick ser Cara ut att vara en ängel, men hon är långt ifrån det. 
 
Nate Fox
Nate är då Miley's storebror. Han är 19, precis som Zayn. Och eftersom Nate också bodde i Bradford i 6 år, blev han och Zayn bra kompisar. Bästa kompisar faktiskt.
Han vet om vad Zayn gjorde mot Miley, men han tycker att eftersom de var så unga så spelar det ingen roll. Varken Zayn eller Miley visste vad kärlek va. Och people makes misstakes liksom. 
 
Dana Hansen
Dana är Cara's halvsyster. Och som sagt, tål de inte varandra. Miley och Dana tål inte heller varandra, inte av någon speciell anledning. Dana är bara helt enkelt en bitch, och hon själv vet det. 
 
Ronnie Edwards
Ronnie är Miley's absolut bästa kompis. De har varit kompisar så länge de båda kan minnas. De vet allt om varandra, från första crushen och värsta dejten till favorit parfymen och älsklings skorna. 
Ronnie är precis som Miley; älskar att festa, älskar uppmärksamhet, men samtidigt väldigt känslig och en bra lyssnare. Det är nog därför de passar så bra ihop. 
 
Tyler Reid
Killen som alla tjejer i skolan vill ha. Också killen som nästan alla tjejer varit med, konstigt nog. 
Tyler och Miley hooked up på Dana's fest, och sen dess har han inte låtit Miley vara. Inte på ett 'men-vi-hånglade-så-jag-älskar-dig' sätt. Mer på ett irriterande sätt. Han är irriterande snygg också. 
 
Jaime Chung 
Skolans bitch. Man skulle väl kunna beskriva Jaime som den amerikanska versionen av den Miley Miley var hemma i Sverige. Antingen hatade man henne, eller så älskade man henne. De flesta gör det första. 
Jaime och Miley hatar varandra. Varför? Jaime var väl antagligen lite rädd för Miley, för att hon skulle ta hennes plats som skolans drottning. Och Miley då? Tja, hon tycker bara Jaime är en full-out bitch. 
Angående kapitel 9, det kommer. Är jätte ledsen, har verkligen inte haft tid. Och vet inte när jag kommer ha tid att skriva, för att vara helt ärlig mot er. Har ingen tid i veckan då jag måste julpynta + julpyssla/baka/whatever plus att jag måste köpa julklappar då jag inte köpt en enda en.. #Idiot 
Men på Lördag tror jag jag har tid så jag försöker få upp det då. Börjar skriva nu dock, men förvänta er inget tidigare än Lördag! :) 
 
xo

Kamila skriver:

När du skrev "Miley och Dana" glömde du Dana och skrev Cara istället ... Bara så du vet, älskar dom iaf :)

Svar: Oj, haha. Fixar det nu :)
Filippa.


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar