Another World - Kapitel 5

Jag tittade upp på Harry och log. Hans perfekta gröna ögon stirrade in i mina och jag kände hur jag smälte inombords. Jag bet i min underläpp, wow, hans ögon är verkligen fanastiska, och hypnotiserande. "Angie?!" jag hoppade till när Annie skrek det. "What?!" sa jag tillbaka irriterande och kollade mig runt bordet, ops.. Alla stirrade på mig och Harry..

Angie's outfit när de gick ut.

 

Jag kände mig som ett rådjur i strålkastare och tittade snabbt upp på Harry, med panik i blicken. Vi hade ju bestämt oss för att inte berätta. Men skulle vi vara tvugna nu? Harry tittade på mig lika nervöst. Okej Angie, lungna ner dig. Det var bara en blick, och ett litet leende, inget annat. Det var inte som om jag typ, kysste honom, nej det var bara en blick. Och ett leende. Och ett bet i läppen... Okej, lunga ner dig Angie! Jag tog ett tyst andetag och vände mig mot de andra och log, och skakade på huvudet. Alla återgick till sitt och både jag och Harry andades ut, tur att våra familjer inte var det smartaste..Haha.
30min senare hade vi ätit upp maten, och satt nu bara vid mat bordet och pratade. Annie hade gått och satt sig vid TV:n, med datan... Helt plötsigt skrek Annie till och vi alla tittade mot henne. Hon stängde snabbt ner datan och sa åt mig att komma. "You, Harry, last night, all over Twitter..!" viskade hon i mitt öra. Hon visste om mig och Harry, hon såg oss när Harry kysste mig på pannan utanför. Jag fick än en gång panik och gick tillbaka till bordet då alla tittade på mig med stora ögon. Jag skakade på huvudet och trängde fram ett lendee samtidigt som satte mig ner. "Oh nothing, boyfriend probem.." sa jag och ljög. Harry tittade på mig men jag skakade på huvudet, det känndes onödigt att göra honom nervösare än nödvändigt...
"The pop sensation One Direction's Harry Styles was last night seen with an unknown girl at a club." hörde vi alla och vände oss mot TV:n, som var på nästan högsta ljud. Jag och Harry bytte en orolig blick, men fortsatte ändå kolla. "Mr. Styles and the girl were dancing very intimatly. They were later seen leaving the club, together and got into a cab." sa dom, medans dom visade bilder på mig och Harry dagen innan. Fan! Folk kommer känna igen mig, jag kommer få jätte mycket hat och jag kommer dö! Okej, dramaqueen. Men det kommer fan inte bli enkelt.. "The girl were seen leaving Mr.Styles appartment this morning, without Harry. And according to our sources the girl is Harry's childhood friend and now lingiere model Angelica Hansen." fortsatte hon på tv och det vissades bilder från imorse, och några modell bilder. Jag satt bara och stirrade på tv:n, varför? Varför?! Varför var dom tvugna att vissa bilder på hur jag ser ut?! Och säga vad jag heter, I NATIONELL TV?! Hur i helvete skulle det här gå? Fansen skulle väl döda mig.. Eller, åtminstånde försöka! Inte för att directioners var elaka på något sätt, men jag vet hur dom blev. Dom var väldigt..beskydande av killarna. Jag klandrar dom inte, jag är ju själv en del av dom. Jag vände på huvet och kom tillbaka till verkligheten. Än en gång stirrade alla på mig och Harry. Alla satt tysta och kollade på varandra i nån minut när Gemma tillslut sa: "FINALLY!". Vi alla tittade på henne med stora ögon. "Ah, come on! Everyone knows you guys have had a a crush on each other for ages! And now you're finally together!"sa hon och log stort. Efter några sekunder log de andra också, inklusive Harry och jag.
1 vecka senare:
Jag vände mig om och möttes av en sovande Harry. Jag log för mig själv. Han var så perfekt. Solen lyste bakom honom, och han såg ut som en ängel. "I love you..." viskade jag och såg hur ett litet leende formades på hans läppar. Det hade nu gått 1vecka sen vi gick ut offentligt som ett par, eller tja, VI gjorde ju inte det, det var ju tv. Men fansen hade tagit det...ganska bra. Såklart är det jobbigt att se ens kändis crush i ett förhållande, har själv känt så, så jag förstog dom. Vissa fans var lite elakare än andra, men överlag hade alla tagit det bra, och var snälla. Jag klev upp ur sängen och drog på mig första bästa tröjan jag hittade, antar att det var Harrys eftersom den var väldigt stor... När jag kom ner stog mamma och gjorde frukost. "Oh, hi sweetie!" sa hon samtidigt som hon rörde om i äggröran. "Hi mom!" sa jag och gav henne en snabb kram, och började sen duka bordet. "So, what are you and Harry doing today?" "Uhm..probably just chill, or maybe go for a walk, if the fans allow us to come out of our house!" skrattade jag och mamam log också. "Go tell Harry breakfast is done!" "But where is dad, Annie and Robert?" frågade jag. "Oh, did'nt you know? They're wisiting grandma." sa mamma och jag tittade förvånat på henne. "What?! Without me?!" sa, nästan skrek, jag. "Calm down honey, they're just there for 2days." sa hon och jag himlade med ögonen. Det blev aldrig bara två dagar, man kunde inte vara hos farmor i två dagar, hon var helt enkelt för underbar! Jag kom in i rummet och Harry sov fortfarande, suck. Det killen kunde sova, det kunde han verkligen! Jag hoppade upp på Harry och han vaknade med en chock. "What the..babe?!" sa han och gnuggade sina ögon. "Haha, good morning handsome!" sa jag och kysste honom. "Wow, except for the fact that you jumped on me, this day is starting great!" sa han och vi båda log. "Now come on.." sa jag och drog upp honom ur sängen. "Noo.." mumlade han som vi gick mot trappan. Jag bara skrattade och fortsatte dra honom.
"Come on babe!" sa Harry samtidigt som jag drog på mig jeans shortsen. "I'm coming!" skrek jag och sprang ner för trappan. "Wow.." sa han och drog in mig i hans armar, och kysste mig hårt, och passionerat.
Sorry för att det tog så låång tid! Har baar inte haft lust, men fick en gullig kommentar idag som ändrade allt! :D Extra långt, ganska innehålls löst i slutet(?) kapitel. Men en fråga:
Skriver jag bra, eller tycker ni det är för detaljerat? Skulle verkligen uppskatta svar, för jag vill veta! :)
Ska försöka skriva ett kapitel till imorgoon! :D

elin skriver:

Jättebra, de är inte för detaljerat och inte för lite detaljer.

fortsätt skriv, fler kapitel, jag kollar din blogg typ tre hhr om dagen:(


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar