17 - Girls on fire.

Previously:

-

 

”Yeah, let’s do it.”

”Really?” pep Cara exalterat. Jag nickade. ”Yay! Fun Miley is back!” 

”Hey!” sa jag och slog till henne på armen vilket fick alla att skratta. Efter några minuter om prat om hur jävla bra det här partyt skulle bli och hur vi skulle parta hela natten kom Zayn och Ronnie in igen och jag orkade inte ens titta på Zayn.

”We’re going partying!” skrek Cara glatt. 

”It’s almost midnight...” kommenterade Zayn. Cara flinade än en gång.

”The party doesn’t start ‘til the sun goes down.” 


 

Jag kletade på ett sista lager mascara på mina nu väldigt svarta och tjocka ögonfransar, och drog på mig några armband. Jag tog ett steg back och skådade mig själv i spegeln; jag såg bra ut! Mitt långa bruna/orange hår som naturligt var vågigt var nu otroligt lockigt, med en liten svart rosett så höll undan luggen en aning. På min kropp satt en blå/grön högmidjad kjol med ett coolt tribal tryck och en svart bustier(som såg lite för mycket ut som underkläder, men vem bryr sig?). Ett x antal armband i olika färger klädde båda mina armar, och några tunna ringar satt på mina fingrar. På mina fötter satt ett par svarta väldigt gilttriga, stiletter, onödigt höga låt mig tilläga. Mina läppar var målade i en nude färg, mina kinder i en ljusrosa och mina ögonlock var lätt sotade med svart glitter skugga, några kilon mascara och kajal. Japp, jag såg helt klar okej ut. Fast, det skulle ju inte göra något om jag tappade några kilon? Jag granskade mig själv från topp till tå. Kanske 3 kilon? Min blick fastnade på mina lår. Eller 10. Jag drog några fingrar över min vänster underarm. Ärren som jag förut var tvungen att sminka över,  var nu knappt synliga. Mina tankar började vandra bakåt i tiden, men jag puttade snabbt iväg dom och klämde på ett leende. 

”Nej Miley. Idag ska du ha kul, okej? Japp.” mumlade jag för mig själv och drog handen över min kjol.

”You look really beautiful.” Jag höjde blicken och mötte Harry’s gröna ögon. Han log, och jag kunde inte undgå att le - hans smile gropar syntes så väl. ”But it’s kinda creepy that you talk to yourself..” flinade han och jag himlade med ögonen. 

”Peptalk.” Han nickade och skrattade lite. Jag granskade honom i spegeln. Han hade på sig ett par svarta tighta jeans(as usual), en enkel vit t-shirt och vita Converse. ”And, you don’t look to bad yourself Styles.” 

”Oh, we’re already at the stage of calling each other by our last names?” skrattade han och jag kunde inte undgå att själv göra det samma. Jag nickade och mumlade ett ‘mhm’ med ett stort leende på läpparna. ”Oh, well then... Were’s your friends, Cyrus? Or Fox. What should I say?” Jag skrattade högt åt Harry - jag förstår varför alla tjejer faller för honom.

”Well, Styles, Ronnie’s in Niall’s room changing. Don’t ask.” Harry skrattade högt. ”And Cara, your girlfriend, is at home changing.”
”Hey! She’s not my girlfriend.” 

”Whatever you say, Styles. And about the last name thingy... Say Cyrus. Sounds better than Fox.” Han nickade och gjorde tummen upp, vilken fick mig att fnittra lite. 

”Är du redo?!” hörde jag en upprymt Ronnie skrika från hallen. Harry’s ansiktes uttryck var priceless. Jag kunde inte hindra skratten som flög ut ur mig, och inom sekunder skrattade jag så mycket att jag fick ont i magen och var tvungen att hålla om den, samtidigt som jag kippade efter andan. 

 

”Oh..my...God...!” andades jag fram mellan skratten. 

”You could’ve just said you didn’t like it.” sa Ronnie sarkastiskt, eftersom jag fått mitt skrattanfall precis när hon kommit in i rummet. 

”Sorry Ron.” sa jag när jag äntligen återhämtat mig. Jag torkade bort några tårar som runnit ner för kinderna innan jag tittade i spegel, inget hade runnit - thank God for waterproof makeup. Jag vände mig om och tappade bokstavligen hakan. Ronnie var.. så vacker! Hon är förstås alltid vacker, men... wow! På hennes perfekta kropp satt en puderrosa blommig klänning som gick till mitten av låret, med ett beige bälte i midjan. På fötterna hade hon ett par höga beige kilklackar och på armarna hängde en massa armband - pärlarmband, tyg armband med nitar, guldringar, allt möjligt - och bar gjorde hon på en liten guld/glittrig clutch. Hon var lät sminkad med ljusrosa läppar och lite mascara. Som pricken på i satt hennes långa blonda hår uppsatt i en hög tofs, men en ’guldring’ runt själva tofsen. Hon såg ut som en ängel. 

”I hate you.” Hon log och la en hand på bröstet och låtsades vara smickrad. 

”I hate you too!” Jag gav ifrån mig ett ‘aww’ och sprang fram till henne och gav henne en kram, med ett överdivet glatt leende på läpparna, och som tur va förstod Ron precis vad jag gjorde så vi började hoppa runt på golvet samtidigt som vi gav ifrån oss en massa ‘I hate you’, ’no I hate you more’ och en massa ‘aww’. 

”I knew girls are weird, but you guys... Wow.” Nu var det inte bara jag, utan Ronnie hamnade också i nån sorts trans då vi inte kunde sluta skratta. ”Geez. Okay, well Ronnie - you look stunning. And I’m gonna leave now cause I’m scared...” Harry backade sakta ut ur rummet, ändå verkade jag och Ronnie inte kunna sluta garva. 

”Oh my fucking God! Såg du hans ansikte?” flämtade Ronnie ut som nu satt på min säng och höll om sin mage. Jag nickade leendes. 

”Shit, du skulle sett honom när du snackade svenska. Priceless.” Hon nickade som att säga ‘jag-kan-gissa’ och vi började än en gång fnittra. Herregud, om någon skulle se oss nu skulle dom nog anta att vi redan var fulla. Utan att någon av oss druckit en droppe. ”Men, Niall kommer dö när han ser dig i det där.” Hon rodnade lite och tittade ner på hennes naglar. ”Eller har han sett dig? Med tanke på att du bytte om i hans rum. Vänta vänta, såg han dig i underkläder? Åååhhh! Vad hände där inne? Nej vänta, jag vill inte veta. Jag vill gärna kunna sova inatt, utan att ha mardrömmar om dig och Niall.” Hon himlade med ögonen och kastade en kudde rakt i ansiktet på mig. Jag gav ifrån mig vad som skulle vara ett ’aj’ men mest kom ut som ett ‘aow’ blandat med skratt. 

 

"For your information, så bad jag honom att byta om i Zayn's rum." 

 

”For your information, så bad jag Niall byta om i Zayn’s rum. Talking ‘bout Zayn, han kommer dö när han ser dig!” 

”Doubt it.” sa jag nonchalant och började fluffa till håret i spegeln, Ronnie suckade. 

”Miley, du är så omogen. Zayn tycker ver-” Hon avbröts av ringklockan, och jag hade aldrig varit gladare. 

”Det måste vara Cara.” Jag försvann snabbt ner för trapporna och hörde hur Ronnie suckade än en gång. Väl nere såg jag Liam, Harry, Niall, Nate och Louis stå och prata vid diskbänken med varsit glas - alkohol antar jag. Jag fortsatte mot dörren men innan jag ens hunnit fram hörde jag hur Cara själv klev in. 

”Let yourself in babe.” skrattade jag och kramade om Cara som också skrattade, och luktade alkohol. Antar att hon hade en liten förfest för sig själv. Jag skakade på huvudet och granskade Cara. Hennes eldröda hår var lätt lockat, och hon hade ett diskret men gullig diadem med en rosett som höll det bakåt. På hennes perfekta kropp hade hon en vit bustier, en rosa högmidjade kjol(som var en aning längre än min) och över det en sliten jeans väst. På fötterna hade hon ett par svarta stiletter, precis som mina - onödigt höga. Runt halsen hängde ett nit hals band och på båda armarna hade hon fullt med guld armband. Hennes läppar var målade i rött, vilket matchade otroligt snyggt med hennes tjocka eyeliner hon hade på ögonlocket och de lätt rosa kinderna. Shit, we girls are on fire. 

”You, babe, are on fire!” Jag rörde vit Cara’s arm och drog snabbt tillbaka den och gjorde ett ‘tss’ ljud - som att säga att jag brände mig. Hon log och pekade på mig. 

”And you babe, is smoking!” Jag la handen på höften och gjorde några poser innan vi båda började skratta. ”I really like the look with the bustier and high waisted skirt.” Först då insåg jag att vi antagligen såg ganska lika ut - klädvis. Bara andra färger, och att Cara hade en jeansväst. 

”Well duh, we’re together. We know each other.” Hon skrattade och nickade. 

”Where’s Ron? Bet she’s looking smoking aswell.” 

”Oh believe me, she is.” 

”Great, lead me to her.” sa hon och sträckte ut sin hand som en prinsessa. Jag tog emot den och bugade.

”Ofcourse, your magestiy.” Vi både fnittrade med lyckades håll minnen helt okej. Några steg innan trappan så blev vi stoppade, av Harry. 

”Oh, hey Haz! What brings you here?” frågade jag honom med ett stort leende och stora ögon - bara för att reta honom lite extra. 

”You’re still weird.” sa han och vände sig mot Cara. Jag slog lät till honom på axeln och sa med fejkad röst: 

”Awh, thanks pal. I love you.” Alla började skratta, och jag såg hur Harry himlade med ögonen. 

”Anyways, I just wanted to say that you look really, really beautiful, Cara.” Jag kunde inte undgå att le. Harry är så gullig, en av de trevligaste jag träffat. Jag förstår fortfarande inte varför media försöker få Harry att framstå som en ‘womanizer’, för det är han verkligen inte.

 

"Thanks Harry." 

 

”Thanks Harry.” Cara’s kinder var nu ännu lite rödare och hon log stort.

”You really are. You look stunning. Gorgeous. Perfect. Ravishing. Lovel-” Cara avbröt Harry genom att kyssa honom snabbt. 

”I said thank you Haz.” fnittrade Cara, vars kinder nu nästan var lika rött som hennes hår. Och konstigt nog, eller gulligt nog, så rodnade Harry också. Innan någon han säga någonting så kysstes dom igen, denna gång inte lika gulligt. Mer... behövande. Passionerat. Äckligt. 

”Ronnie! Get your ass down here! Haz and Cara are making out and I’m gonna puke.” skrek jag och gick förbi turturduvorna till köksön där de andra stod. 

”That escalated quickly.” sa Niall och tog en klunk av sin öl. Jag skrattade och tog ett glas och hällde i rätt så mycket av Vodkan som stod på ön. Jag skulle precis ta en stor klunk när Louis tog glaset ur handen på mig.

”Uh-uh-uh. You’re not eighteen.” Är killen seriös?

”What? Are you serious? I swear to God Lou I’m gonna  k-”

”Geez, relax Miley. I was joking.” skrockade han och gav tillbaka mitt glas. Jag muttrade ”bara för att du önskade du var 17 igen” och tog en stor klunk av spriten. Det kändes som om min hals brann, men jag fortsatte dricka tills glaset var tomt. 

”Ta’t lugnt lilla syster.” Jag gjorde en grimas åt Nate innan jag hällde upp lite mer. 

”Ronnie, seriously get your ass down here now. I wanna leave!” Jag drack upp det lilla jag häll upp i mitt glas igen och slog ner det i bordet. Jag kände att allas blickar(förrutom Cara och Harry’s som var för upptaga med att ha varandra tungor i den andres hals) låg på mig. ”What?” sa jag surt och skulle börja få ett utbrott när Ronnie äntligen kom ner. Och bakom henne kom Zayn. Ops, honom hade jag helt glömt. Som förväntat tappade Niall hakan när han såg henne och sprang direkt upp till henne och överöste henne med komplimanger. Jag fnös och drog åt mig Vodka flaskan. Herregud vad var det med mig? Min blick landade på Zayn, som redan tittade på mig. Men istället för att möta hans ögon granskade jag hans kropp. En mörkblå tröja, ett par svarta - rätt så tighta, men inte lika tighta som Harry dock - jeans, en svart läder jacka och ett par vita Supras. Säga vad man vill om killen, men klä sig kunde han. Jag hade inte ens märkt att han närmat sig förrens han stod bara några centimeter ifrån mig. 

”You look beautiful.” Jag tittade upp och mötte hans perfekta hazel bruna ögon i nån sekund innan jag snabbt tittade ner igen. Jag tog ett djupt andetag innan jag ignorerade honom och gick förbi honom. 

”Who’s ready to party?!” 


Det blev inte lika eventful som jag tänkt mig, men jag lovar att nästa blir bättre! Har inte direkt något att säga annat än: 

 

KOMMENTERA SWEETHEARTS!!! 
 
xoxo

Julia skriver:

LOVE IT!!! :) <3


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar